Kadir Kavak, “Atakan Başkanımıza teşekkür ederim”

Kadir Kavak, “Atakan Başkanımıza teşekkür ederim”

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, dün haberin yayınlanmasının ardından sosyal medyada gündem olan, evinde kızı Nurgül Kavak ve Alzaymır hastası eşi ile yaşayan Kadir Kavak’ı gece yarısı ziyaret etti.

65 yaş ve üzeri vatandaşlara verilen 4 saatlik sokağa çıkma izninde, boya sandığı ile sokağa çıkan ve yapılan haber ile sosyal medyada bir anda gündeme oturan Tireli Ayakkabı Boyacısı Kadir Kavak ve ailesi Tire Belediye Başkanı Atakan Duran’a teşekkür etti.Kavak ailesi ziyaretten ve Tire Belediyesinin desteklerinden dolayı teşekkür etti.

img-20200511-wa0047.jpg

Nurgül Kavak, “BİZİM HER ZAMAN YANIMIZDA BELEDİYEMİZ VAR”

Tire Belediyesinin her zaman kendilerine destek olduğunu kaydeden Kadir Kavak’ın kızı Nurgül Kayak, “Biz mağdur olmadık çünkü belediyemiz vardı yanımızda. Çünkü belediyemiz her zaman anneme, bana, babama yardım etti. Biz evde 3 kişi yaşıyoruz. Gelip baktılar. Bize her zaman yardım yapıyor başkanımız. Annemin bezi, yemeğimiz ekmeğimiz, hatta elektriğimize kadar indirim yapıldı. Babamı ben çıkarmak istemedim. Babam çıkmak istedi. Bize kimse bakmıyor değil. Yaşlılarımız sıkılıyor, babamı evde tutamadım dün. Babam kendi istedi çıkmayı. Biz dolaşmaya gitti sanıyoruz. Gitmiş sandığını almış oturmuş. Başkanımız gördü gelip baktı. Bizimle ilgilenilmiyor sanılmasın. Bizim her zaman yanımızda belediyemiz var” dedi.

Kadir Kavak, “Atakan Başkanımıza teşekkür ederim”

Aynı zamanda düğünlerde davulculuk da yapan Kadir Kavak, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ile ilgili ‘Atakan benim canım ciğerim’ diyerek, Başkan Duran’ı çocukluğundan bu yana tanıdığını düğününde davul çaldığını söyledi ve bu güne dek yaptığı destekler için teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.