Kadir Kemaloğlu EBSO Basın Müşaviri görevine getirildi

Kadir Kemaloğlu EBSO Basın Müşaviri görevine getirildi

İzmir basının usta kalemi, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Genel Sekreteri Kadir Kemaloğlu  Ege Bölgesi Sanayi Odası Basın Müşavirliği görevine getirildi.

Uzun yıllardır Türkiye’nin köklü basın kuruluşu Yeni Asır Gazetesi’nin çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapan İzmir basının usta kalemi, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Genel Sekreteri Kadir Kemaloğlu  Ege Bölgesi Sanayi Odası Basın Müşavirliği görevine getirildi. Kemaloğlu’na yeni görevinde sağlık ve başarı dileklerimizi iletiyoruz...

 

Kadir Kemaloğlu kimdir?

 

1976 yılında Hacıbektaş’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini babasının mesleği nedeniyle Türkiye’nin çeşitli illerinde tamamladı. 1995 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazandı. Aynı yıl ATV İzmir bürosunda mesleğe ilk adımını attı. 2000 yılında Yeni Asır Gazetesi’ne geçti. Halen Aynı gazetede foto muhabiri olarak görev yapıyor. Hasan Tahsin Gazetecilik ödülü başta olmak üzere bir çok yarışmadan ödül aldı. Yurtiçi ve yurtdışı bir çok görevlerde fotoğraf çekti.


İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeliği, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği görevlerinde bulunan Kadir Kemaloğlu halen Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Genel Sekreteri olarak görev yapıyor. Fatma Kemaloğlu ile evli ve Elif isminde bir kız babası. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.