Kadri Kabak'tan 14 Bin İşçi Kadrosu İçin Uyarı

Kadri Kabak'tan 14 Bin İşçi Kadrosu İçin Uyarı

İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, Sağlık Bakanlığının yeni kadro alımı konusunda ilgili bakanlıkça açıklanan 32 bin kadronun İŞKUR üzerinden alınacak 14 bin işçi personel alımı başvuruları hakkında bilgi verdi.

14 bin kişilik alımın İŞKUR üzerinden yapılacağını belirten Kadri KABAK, “Kimsenin İŞKUR’a gitmesine gerek yok. Hükümetimizin uyguladığı tedbirler çerçevesinde Covit-19 Virüs önlemleri de göz önüne alınarak başvurular kurumumuzun internet sayfası, Alo 170 hattı ya da e-Devlet sistemi üzerinden kabul edilmektedir. Şahsi başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.” açıklamasında bulundu.

Bu başvuruların belirtilen online kanallarından 26-30/Mart tarihleri arasında yapılabileceğini, kuraların ise 8 Nisan tarihinde Sağlık Bakanlığı bünyesinde çekileceğini belirtti.

Başvuruların bugün 26 Mart itibariyle başladığını belirten Kabak, şöyle devam etti;

“Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı gerçekleştirecek. Bu personellerden 14 bini İŞKUR kanalı ile temelde temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak sürekli işçi statüsünde alınacak. Alımlara 18-35 yaş aralığındaki(26/Mart/1985 sonrası doğanlar) vatandaşlarımız başvurabilirler. Hükümetimizin Covit-19 virüsü kapsamında aldığı tedbirler çerçevesinde başvuruların tamamı online olarak yapılacaktır.. Kesinlikle şahsi başvuru alınmayacaktır. Başvuru sahipleri sadece bir il ve bir meslek için tercihte bulunabileceklerdir. Online başvurular;

1)https://esube.iskur.gov.tr

2)-e-Devlet

3)Alo170

Kanalları ile yapılabilmektedir. Şahsi başvuru alınmayacaktır.

Bu başvuruları halkımızın sağlığını da düşünerek internet ve diğer iletişim hatlarımız üzerinden kabul ediyoruz. Halkımıza tavsiyemiz lütfen evde kalın. Dışarı çıkarak hem kendinizin hem toplumun sağlığını riske atmayın. Bu konuda ki uyarıların dikkate alınmasını umuyoruz. Biz kurum olarak online iletişim  üzerinden başvuruları kabul ediyoruz.”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.