Kaf Kaf'ın 4 Logosuna Haciz Kondu

Kaf Kaf'ın 4 Logosuna Haciz Kondu

İzmir’in köklü spor kuruluşlarından ve simge takımlarından biri olan Karşıyaka Spor Kulübü'ne haciz şoku. 

Spor kulübünün simgesi olan 4 ayrı logoya icra memurları tarafından haciz işlemi uygulandı. İzmir’in Türkiye tarafından tanınan ve otubeşbucuk söylemiyle İzmir’in yarısı simgesini de üstüne alan Karşıyaka Spor Kulübü’ne haciz işlemi yapıldı. İzmirli Avukatın yaptığı haciz işlemini, Karşıyaka Spor Kulübü’nde Tenis biriminde hizmetli olarak çalışan ve maaşını alamayan işçinin yaptırdı.

Karşıyaka Spor Kulübü Tenis biriminde bir çok işi yapan hizmetli maaşını alamadığı için başlattığı yasal süreçte alacağını ödemeyen spor kulübünü, icraya verdi. Karşıyaka İcra Dairesi tarafından icra işlemin yayılan, dosyayla ilgili önceki gün Karşıyaka Spor Kulübü’ne gidildi.

111-001.jpg22-003.jpeg

İzmirli Avukat, Karşıyaka Spor Kulübü’nün maddi değil manevi değeri yüksek olduğunu düşündüğü 4 isim logosu ve armasına haciz işlemi yapılmasını istedi. İcra memurları, alacaklı vekili avukatın talimatı doğrultusunda hizmetlinin maaş alacağına karşı Karşıyaka Spor Kulübü KSK 1912, Kaf Sin Kaf, 35 ½ ve 100. Yıl 1912 2012 logo ve armalarına, bunlardan elde edilecek her türlü gelire haciz işlemi uyguladı.

Karşıyaka Spor Kulübü, haciz işlemi uygulanan arma ve logoları,  üzerindeki haciz işlemini kaldırmadan kullanamayacak veya üzerinden gelir elde edilecek bir anlaşma yapamayacak.

İşte KSK'ye İcra Dairesi tarafından yapılan haciz tutanağı :

1-082.jpeg

eyce

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.