Kafa Karıştıran İsrafil Köse Paylaşımı

Kafa Karıştıran İsrafil Köse Paylaşımı

İsrafil Köse'nin eşi olduğu iddia edilen Facebook hesabından yapılan paylaşım kafa karıştırdı.

Ses sanatçısı Onur Akay, İsrafil Köse’nin eşi Şengül Köse’ye ait olduğu iddia edilen Facebook hesabından 6 saat önce yazılanları paylaştı


İsrafil Köse'nin menajeri Emin Albayrak, kazayı hurriyet.com.tr'ye anlatmış ve “bu sabah 02.30'da İsrafil Köse’nin beyin ölümü gerçekleşti. Çok üzgünüz.” demişti.


Hastane önünde açıklama yapan oyuncu İsrafil Köse'nin eşi Şengül Köse ise, eşinin komada ve bilincinin kapalı olduğunu söyleyerek, çıkan ölüm haberlerini yalanlamıştı. Ünlü sanatçı Onur Akay ise Twitter adresinden ilginç bir paylaşım yaptı. Akay, Şengül Köse’ye ait olduğu iddia edilen Facebook hesabından 6 saat önce yazılanları paylaştı.

İŞTE ONUR AKAY’IN PAYLAŞIMI
Onur Akay, “Şengül Zeybek isimli Facebook adresi, herkes tarafından İsrafil Köse’nin eşi Şengül Köse’ye ait olduğu biliniyor ve neden 6 saat önce bu paylaşımı yaptı anlam veremedim. İnşallah yaşıyordur. Allah onu bebeğine ve sevenlerine bağışlasın.” notunu düştü.


Şengül Köse’ye ait olduğu iddia edilen Şengül Zeybek isimli Facebook hesabında ise, “Hayatımın koca bir bölümü'y'dün bu can bu bedenden gidene dek seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim. Aşk'ımızın babası benim yarım ruhun şad mekanın cennet olsun inşallah...!!! Oğlumuzun meleği olmayı seçtin.” notu kafaları karıştırdı.

unnamed-001.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.