Kağıt toplayıcıları ile polis arasında taşlı arbede

Kağıt toplayıcıları ile polis arasında taşlı arbede

Ümraniye’de kağıtların toplandığı atık toplama deposuna polis tarafından düzenlenen baskın sırasında kağıt toplayıcıları ile polis arasında arbede yaşandı.

Kağıt toplayıcıları, kendi topladıkları kağıt ve benzeri malzemeleri sokak ortasında yakarak atık toplama deposuna yapılan baskını protesto etti. Ortalığın savaş alanını aratmadığı olayda kağıt toplayıcıları polislere taş atarken polisler de biber gazı kullanarak karşılık verdi.

47323-aw433330-02.jpg

Ümraniye'de kağıt toplayıcılarının kağıtlarını biriktirdiği depoya polis baskını düzelendi. İddiaya göre kağıt toplayıcıları, baskın yapan polislere karşı çıkınca arbede yaşandı. Kağıt toplayıcıları, topladıkları kağıt karton ve benzeri malzemelerini vermeyi reddedince sokak ortasında malzemelerini yaktı.

48701-aw433330-01.jpg

Kağıt toplayıcıları polisleri engellemek için polise taşlarla saldırdı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet polisi de çevrede güvenliği sağlamak amacıyla önlem aldı. Polis, kendilerine zorluk çıkaran kağıt toplayıcılarına biber gazı ile müdahale etti.

87223-aw433330-05.jpg

Olayda polise zorluk çıkaran kişiler gözaltına alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.