Kahraman Polis Atanamayan Öğretmen Çıktı

Kahraman Polis Atanamayan Öğretmen Çıktı

Atatürk Havalimanı'nda terör örgütünün saldırısında can kaybının yükselmesini engelleyen polisin atanamayan öğretmen olduğu ortaya çıktı

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen saldırıda rastgele ateş açan teröristlerden birini vurarak ölü sayısının artmasını engelleyen 29 yaşındaki kahraman polis hakkında üzücü bir detay ortaya çıktı.

Tedavisine hastanede devam edilen kahraman polisin, Kırşehir'de bulunan Ahi Evran Üniversitesi'nde okuduğu ve öğretmen olarak mezun olduğu ancak atanamayınca polis olarak görev yapmaya başladığı ortaya çıktı.

Polisin yaralandığı haberinin ailesine verilmesi üzerine hastahaneye gelen aile yakınları tarafından yapılan açıklamada, Y. D.'nin 2010 yılında mezun olduğu ve atanamayınca bir yıl sonra polis olarak göreve başladığı ve 2.5 yıldır Atatürk Havalimanı'nda polis olarak görev yaptığı ifade edildi. 

Yaralı polis memurunun durumunun iyiye gittiği belirlenirken, aile üyeleri polisin sağlığına kavuşur kavuşmaz köye dinlemeye gelmesini istediklerini ifade ettiler.

Terör saldırısında yaralanan kahraman polis memuru, elinde kalaşnikof silahla koşan teröristi vurarak etkisiz hale getirdi. Terörist yere düşerken elinden silah fırladı. Bu sayede ateş açamayan teröristi incelemeye giden polis memuru, teröristin üzerindeki düzeneği patlatmaya hazırlandığını görünce "bomba" diyerek bağırdı. Bu sayede etraftaki insanlar kaçtı ve ölü sayısının yükselmesinin önüne geçirilmiş oldu. Polis sayesinde o patlamada ölen hiçkimse olmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.