KAHRAMAN ŞEHİT FETHİ SEKİN İÇİN YARIN START ALINIYOR

KAHRAMAN ŞEHİT FETHİ SEKİN İÇİN YARIN START ALINIYOR

İzmir Adliye binası önünde ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı hain saldırının büyük bir faciaya dönüşmesini engelleyen Şehit polisimiz Fethi Sekin’in anısına Urla’da “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” düzenlenecek.

İzmir'deki saldırıda kahramanlık göstererek büyük bir facianın önüne geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli 'Şahinler' timlerinde görevli şehit polis memuru Fethi Sekin anısına Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi’nin destekleriyle 4 Şubat ve 5 Şubat Pazar günü Urla’da Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” düzenlenecek. Cumartesi günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak yarışta sporcular enduro ve atv sınıflarında ter dökecek. 05 Şubat Pazar günü ise Urla Titus Feronia Tesisleri bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapacak.

 Bu tür organizasyonların çok önemli olduğu vurgulayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Bizler, vatan için, millet için gözünü kırpmadan canını feda eden kahramanlarımızın emaneti olan çocuklarına sahip çıkmalıyız. İzmir Adliyesine yapılacak olan saldırıyı önleyen şehidimiz bizim kahramanımız, bizim değerlimizdir. Kahramanlarımız sayesinde hain düşüncede olanlar sinsi planlarını hiçbir zaman gerçekleştiremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece, küçük hesapları bir kenara bıraktıkça içeride veya dışarıda belli şer odaklarının etkisinde kalmadıkça 80 milyon olarak bu terörü yeneriz. Türkiye Motosiklet Federasyonuna bu anlamlı yarış için şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bu yarış diğer yarışlardan farklı olacak. Bu yarış kalbi vatan için, millet için atan kahramanımız adına düzenlenecek” ifadelerini kullandı.“Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı”nda elde edilecek sponsorluk ve organizasyon gelirleri; Şehit polisimiz Fethi Sekin’in bizlere emaneti olan çocuklarının eğitimine harcanacak. (Vakıflar Bankası İzmir Adliye Şubesi (TR16 0001 5001 5800 7305 4909 25)

“Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” 05 Şubat Pazar günü saat 13:30-15:00 arası TRT SPOR tarafından canlı yayınlanacaktır.

sibel,-uyar-,-urla.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.