Kahve Festivali'ne büyük ilgi

Kahve Festivali'ne büyük ilgi

İzmir Kahve Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Arena’da gerçekleşen festivalin ikinci gününün hafta sonuna denk gelmesiyle yoğun bir kalabalık yaşandı.

Aileleriyle birlikte festival alanını dolduran İzmirliler, Pandomim ve “Mimus Performans Sanatları” sanatçılarının gösterisiyle eğlenceli anlar yaşadı. ‘Kahve Topraktan Fincana’ kitabının yazarı Cenk Girginol’un fuar katılımcılarıyla buluştuğu etkinlikte tanınmış Viyola sanatçısı Violinist Kate, performansıyla büyüledi. Crystals Dance Team’in zumba dansına eşlik eden gençler, kahve festivalinin tadını çıkardı. Sanatsal faaliyetlerinde yer aldığı festivalde bir bardak granür kahveden Atatürk’ün portresini yapan Gürkan Yılmaz’ın resim sergisi görülmeye değerdi. Yılmaz, “Kahvenin 40 yıl hatırı vardır ama Atatürk’ün hatırı asırlarca sürecek” dedi.

img_4323.jpg

80’Lİ YILLAR

Akşam saatlerinde ise festivale 80’li yıllar damgasını vurdu. Hakan Doğanay ve Tayfası 80’li yıllardan hazırladıkları repertuarlarıyla yüzlerce kişiye unutulmaz saatler yaşattı. Doğanay’ın şovu ise herkesi ayağa kaldırdı. Hiç durmadan dans eden İzmirliler, ardından Gözde Okan’ın şarkılarına eşlik etti. Çılgınlar gibi eğlenen gençler konuk sanatçı Eda Baba ve Tuna Kiremitçi’nin şarkılarıyla gecenin tadını çıkardı. Dans ve müziğin bütünleştiği konser alanında kahve tadında bir gece oldu.   

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.