“Kahya Cinayeti” nde flaş gelişme!

“Kahya Cinayeti” nde flaş gelişme!

Serap Paköz’ün sunumuyla yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına “Kahya Cinayeti” olarak anılan Bülent Dikmenözü cinayetinde yaşanan skandal gelişme damgasını vurdu.

Bostancı sahil yolundaki dolmuş duraklarında meydana gelen “Kahya” dehşeti, 24 Temmuz 2015 yılında yaşanmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan 37 yaşındaki Bülent Dikmenözü, beraberinde 2 arkadaşı ile birlikte Bostancı’ya gitti. Otomobilini Bostancı’daki dolmuş durağına park etti. Bir süre sonra geri dönen Bülent Dikmenözü ile dolmuş durağının kahyası olan Murat Teker arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönünce olaya kahyanın kardeşi İsmet Teker de karıştı. Bülent Dikmenözü otomobiline binip, duraktan ayrılmak istedi; ancak bu sırada İsmet Teker bir büfeden aldığı döner bıçağıyla Dikmenözü’nün boğazını kesti. Evli ve 2 çocuk babası olan Bülent Dikmenözü olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı ise olay yerinden kaçtı. İsmail ve Murat Teker’in, Gürcistan’da oldukları ortaya çıkmıştı.  
 
Katil zanlısını yakalanıp, serbest bırakıldı
 
28 aydır her yerde aranan katil zanlısıyla ilgili bir skandala imza atıldığı Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde de ortaya çıktı. Zanlının 24 Kasım 2017 Cuma günü Gebze’de asayiş uygulaması yapan polis tarafından yakalandığı; ancak çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirlendi. Stüdyoda olan Dikmenözü Ailesi’nin avukatı Fesih Doğruer olay ile ilgili; “Asayiş uygulamasında yapılan GBT sorgusunda şüpheli hakkında cinayet suçundan yakalama kararı bulunduğu görülmüş. Hemen gözaltına alınmış. Ertesi gün Gebze Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilmiş; ancak savcılık serbest bırakmış” dedi. Cinayetle ilgili soruşturmanın İstanbul Anadolu Adliyesi’nce yürütüldüğünü belirten avukat Fesih Doğruer; “Soruşturmayı yapan savcılık da şaşkın. Konuyla ilgileniyorlar. Zanlının neden serbest bırakıldığını araştırıyorlar. Biz de konunun takipçisiyiz” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.