Kal Der Yerel Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kal Der Yerel Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu

17’nci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında verilen Yerel Kalite 2016 Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi’nin (KalDer) gerçekleştirdiği 17’nci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında verilen Yerel Kalite 2016 Ödülleri sahiplerini buldu.

İzmir Hilton Oteli'nde 3 gün boyunca 'Vuca: Değişim Dünyası' başlığında düzenlenen sempozyum, ekonomiye yön veren şirket ve liderleri buluşturdu.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törende Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülünü, DYO - Toyo Matbaa Mürekkepleri firması alırken; Yılın Başarılı Ekibi ödülüne de Tat Gıda Sanayi Sek Süt İşletmesi layık görüldü.

EFQM mükemmellik modeline göre değerlendirilen ve kalite bilincini  yerel ve ulusal çapta özendirme, yaygınlaştırma ve ödüllendirme amacıyla düzenlenen Yerel Kalite Ödülleri'nde kamu ve özel kurumlardan oluşan ekipler mücadele etti.

63177c52-c4f7-4780-8bf7-4c4cbe6a0df4

SEK SÜT VE TOYO ALTIN ÖDÜL ALDI

Bu yıl 7 şirketin 8 ekiple yarıştığı Yılın Başarılı Ekibi kategorisinde altın ödülü Tat Gıda Sanayi Sek Süt İşletmesi kazandı. Vestel, gümüş ödül alırken; Hugo Boss da bronz ödüle layık görüldü. İpragaz ise jüri özel ödülünün sahibi oldu.

Yılın Başarılı Ekibi Kamu kategorisinde ise İzmir Olgunlaştırma Enstitüsü teknomutfak projesiyle gümüş ödül aldı.

Bu yıl ilk defa alınan bir kararla 3 yıl üst üste Yılın Başarılı Ekibi kategorisine başvuran Vestel Ticaret ve Hugo Boss firmalarına da teşekkür plaketi verildi.

Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülünü DYO - Toyo Matbaa Mürekkepleri firması alırken;   İzmir Üniversitesi Hastanesi de yetkinlik belgesiyle ödüllendirildi.

Ödül alan firmalar tek tek sahneye çıkarak alkışlar eşliğinde ödül kupalarını kaldırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.