KALBEN İZMİR'DE KALPLERİ FETHETTİ

KALBEN İZMİR'DE KALPLERİ FETHETTİ

İzmir Optimum tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren “ Bahçe Konserleri” bu kez kendine özgü müziği ve büyüleyici sesi ile genç kuşağın fenomenlerinden Kalben’i ağırladı. Genç müzisyen İzmirlileri büyüledi.

Duru sesi ve farklı tarzıyla Optimum’da hayranları ile buluşan Kalben İzmir’de sevenleri ile hasret giderdi. Kalben hayranları sabah saatlerinden itibaren İzmir Optimum’a gelerek, heyecan içinde konser saatini bekledi. Canlı performans sergileyen Kalben en popüler şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi. Hayranları, genç şarkıcının şarkılarına hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Kalben’den Hayranlarına Kitap Müjdesi 

Birbirinden duygusal parçaları ile kalpleri fetheden Kalben İzmir ‘deki konseri öncesinde hayranlarına kitap çıkaracağının müjdesini verdi. Kitabının hazırlık aşamasında olduğunu söyleyen Kalben hikayelerinde kendi yaşamından kesitlere de yer vereceğini söyledi. Uzun yıllar İzmir’de yaşadığı için İzmir’in gönlünde farklı bir yeri olduğunu da belirten Kalben muhteşem konseri ile Optimum’da büyük beğeni topladı. 


Şanslı Hayranları Kalben ile Tanışma Fırsatı Buldu

İzmir Optimum’da “Bahçe Konserleri’nde sahne alan ve farklı sesi, tarzıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Kalben’e hayranları yoğun ilgi gösterdi. Konser öncesinde İzmir Optimum Instagram hesabından düzenlenen yarışmayı kazanan üç şanslı Optimum takipçisi genç, Kalben ile tanışma fırsatı buldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.