Kalbime dokunmayan şarkıyı söylemem

Kalbime dokunmayan şarkıyı söylemem

Haz isimli yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Sanatçı Zaim Güvenç müzikle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Ben kendi adıma öyküsü olan şarkılar söylemeyi çok seviyorum" diyen Güvenç, "Kalbimin içinden geçmeyen şarkıları zaten söyleyemiyorum. Tabi birde oyunculuktan gelmek; şarkı söylemek için büyük bir şans. Çünkü oyuncular duyguları imbikten damıtır gibi her hücresine ayırır ve gözlemler bu durumu. Bu şarkı söylerken çok işe yarayan bir birikim. Yine sahnede ben çok rahatım. İzleyenler ’sahnesi olan sanatçı’ diyor bana. Bu ne demek bende çok anlamıyorum ama benimle birlikte iki saatin nasıl geçtiğini anlamadıklarını dile getiriyorlar. Bende buna çok mutlu oluyorum" diye konuştu.

"Yeşilçam tozu yutmak diye birşey var"
Değerlendirmelerini sürdüren Sevilen Sanatçı Zaim Güvenç, "İyi şarkıcılık müziğin hakkını vererek, duyguyu karşıya her hücresine kadar geçirebilmek olduğu kadar; bütünde şarkının hikayesini de dinleyicilere en iyi şekilde aktarabilmektir. Birde seyircilerim bana Yeşilçam şarkılarını çok yakıştırıyor. Sanırım Yeşilçam tozu yutmak diye bir şey var" şeklinde görüşlerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.