KalDer İzmir Şubesi'nden Yerel Kalite Ödülleri

KalDer İzmir Şubesi'nden Yerel Kalite Ödülleri

KalDer İzmir Şubesi tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri sahiplerini buldu.

Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri kapsamında toplamda 7 firmadan 10 ekip yarıştı. Ödül Jürisinin değerlendirmeleri sonucu 2020-2021 Yılın Başarılı Ekibi Ödüllerinde Altın Madalyayı, Vestel Beyaz Eşya A.Ş ve Vestel Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü ekipleri paylaştı.

Vestel Ticaret AŞ. Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Vestel Elektronik A.Ş ekipleri Gümüş ödülü paylaşırken, Double Tree By Hilton Kuşadası ve Vestel Beyaz Eşya A.Ş Bronz Ödülün sahipleri oldu.

Bu yıl pandemi koşulları nedeni ile tören düzenlenemediğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, katılan tüm firmalara teşekkürlerini sundu.

odul-2021.jpeg

HERŞEYE RAĞMEN ÜRETMEYE DEVAM

21'inci Yerel Kalite Ödülleri sürecini bir kez daha başarıyla tamamladıklarını söyleyen Dr. Kılıç, şöyle devam etti: “Dünya ve ülke olarak önemli bir dönemeçten geçiyoruz. Bu süreçten hem bireyler hem de kurum ve kuruluşlar maddi ve manevi olarak olumsuz etkilendi. Önemli olan her şeye rağmen ayakta kalıp zorlukların üstesinden gelebilmektir. Her koşulda ülkemizin geleceği için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Yılın Başarılı Ekibi Ödülü süreçlerini bu yıl da yaşanan zorluklara rağmen başarıyla tamamladık. Siz değerli firmalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Rapor ve puanlar Ödül Yürütme Kurulunun kontrol ve onayından sonra jüriye sunuldu ve kazananlar belli oldu. Bu süreçte esas ödül kalite yolculuğundaki kazanımlardır. Özverili çalışmalarından ötürü değerlendiricilere, ödül yürütme kurulu üyelerine emeği geçen herkese ve tüm katılımcı firmalara, hep birlikte sağlıklı ve başarılı yeni yarınlara kavuşmak dileğiyle tekrar teşekkür ederim”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.