KalDer, Muğla Belediyesi'ni ziyarete gitti

KalDer, Muğla Belediyesi'ni ziyarete gitti

YOL HARİTAMIZ İLE REHBERLİK YAPIYORUZ

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi, kalite bilincini yükseltilmesi ve yaygınlaştırması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

KalDer Genel Sekreter Ebru İlikli, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine KalDer İzmir Şubesinin çalışmalarını içeren bir sunumla gerçekleştirdi.

Ebru İlikli, Yerel Kalite Ödülleri kapsamındaki Ege Bölgesi Mükemmellik ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi ödülü süreçleri ve kurumlara kazanımları hakkında da bilgiler verdi.

YOL HARİTAMIZ İLE REHBERLİK YAPIYORUZ

İzmir ve Ege Bölgesinde kalite bilincini yaygınlaştırmak için çeşitli eğitimler ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Genel Sekreter Ebru İlikli kamu ve özel sektördeki tüm kurum ve kuruluşların yönetim ve iş kalitesini gerçekleştirip rekabet seviyelerini artırdıklarını kaydetti.

İlikli “KalDer İzmir Şubesi mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak misyonu ile çalışmalarına devam ediyor. EFQM'in (Avrupa Kalite Yönetim Vakfı) ülkemizdeki tek temsilcisi olan KalDer, sunduğu yol haritası ile kurum ve kuruluşların rekabet seviyesinin yükseltilmesinde rehberlik yapıyor” diye konuştu.

ARTIK KENTLER DE BİRER MARKA

Kalitenin bir yaşam biçimi olduğu ve belediyelerin ürettikleri hizmetler ile yaşantımızın önemli bir parçası olduklarına değinen İlikli, “Günümüz dünyasında artık kentler de birbiriyle rekabet eden birer marka konumundalar. Oluşturdukları kent markası ile turizm ve sanayiden alacakları payları belirleyerek, vatandaşlarına kaliteli bir kent yaşamı sunmayı başarabiliyorlar. KalDer'in misyonu globalleşen dünyada bir yönetim sistemi ve modeliyle kurumların güçlü ve sürdürülebilir rekabet edebilmelerini sağlamaktır. Bu konuda KalDer olarak kentlerimizi kaliteli sürdürülebilir markalar haline dönüştürebilmek için çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.