KalDer Üyeleri 2018 Hedefini Masaya Yatırdı

KalDer Üyeleri 2018 Hedefini Masaya Yatırdı

KalDer İzmir Şubesi Üyeleri İzmir Hilton Otel'de gerçekleştirilen kahvaltıda buluştu.

Yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda konuşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Çömden, mükemmellik kültürünün yaygınlaşmasının şirketlerin rekabet gücünü artıracağını söyledi. 

Şirketlerin mükemmellik modeline ihtiyacı olduğunu dile getiren Çömden, “ 2018 yılında geçtiğimiz yıl olduğu gibi daha çok üye ve kuruma ulaşmak istiyoruz. Özellikle eğitim kurumları ve Kobilere ulaşarak mükemmellik modelinin yayılımını sağlamak amacındayız. Geçtiğimiz yıl % 30 büyüme sağladık. Bu yıl da aynı oranda büyüme rakamına ulaşmak istiyoruz. Yıllardır edindiğimiz deneyimlerimiz ve kurumsal eğitimlerimizle şirketlerin iç ve dış pazardaki büyümelerine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. 

Mükemmelliğin sürekli bir yolculuk olduğunu da kaydeden Muhsin Çömden, günümüzde değişime ayak uyduramayan ve düzenli olarak kendini geliştirmeyen şirketlerin rekabet gücünü kaybedeceklerini ifade etti. 

Bu yıl 9-10- 11 Mayıs tarihlerinde Hilton Otelde düzenelenecek 19'uncu Mükemmelliği Arayış Sempozyumu hakkında da bilgi veren Muhsin Çömden, sempozyumun “Sınırsız Limit” temasıyla gerçekleştirileceğini belirterek; teknolojiyle birlikte sürekli gelişen ve değişen dünyada iş dünyasının da bu değişime ayak uydurması gerektiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.