KalDer üyeleri Coca-Cola'yı inceledi

KalDer üyeleri Coca-Cola'yı inceledi

Teknik gezilerin son durağı Coca-Cola İçecek AŞ. nin İzmir Fabrikası oldu.

KalDer İzmir Şubesi'nin üye işbirliğininin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalite politikasının devamlılığı amacıyla gerçekleştirdiği teknik gezilerin son durağı Coca-Cola İçecek AŞ. nin İzmir Fabrikası oldu.

Teknik gezi kapsamında KalDer üyelerine yönelik gerçekleştirilen sunumda Coca-Cola İçecek A.Ş. ve Coca-Cola İçecek AŞ'nin Kemalpaşa'daki tesislerindeki işleyiş ve kalite yönetimi hakkında genel bilgiler verildi.

Sunumun ardından KalDer üyeleri üretim alanlarını gezerek operasyonal mükemmellik süreçlerini yerinde görme fırsatı buldu. Coca-Cola İçecek AŞ'nin uyguladığı operasyonel mükemmellik süreçleri hakkında da bilgi alan KalDer üyeleri EFQM kapsamında hayata geçirilen uygulamaları inceledi.

Teknik gezi kapsamında katılımcılar ayrıca, kalite prensipleri ve uygulamaları, el ele iş güvenliği kültürü, sürdürülebilirlik uygulamaları, vizyon-misyon ve hedeflerin tüm kademelere yayılımı, 2020 hedefleri ve gerçekleştirilenler, yönetim ve çalışanların iş birliği ile öneri sistemi gibi konularda iyi uygulama örneklerini görme fırsatı buldu.

Coca-Cola İçecek AŞ. İzmir Fabrikası'nın imza attığı iyi uygulamaları yerinde görmek ve kendi firmalarındaki işleyişle karşılaştırabilmelerinin kendileri açısından çok olumlu olduğunu dile getiren KalDer üyeleri, teknik gezilerin sektörler arası bağ kurmak açısından da çok faydalı olduğunu ifade ettiler.

Teknik gezinin ardından KalDer yetkilileri yaptıkları çalışmalardan dolayı Coca-Cola İçecek A.Ş.'ye plaket verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.