KalDer'den demokrasi mesajı

KalDer'den demokrasi mesajı

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket EMİNOĞLU PİLAVCI, açıklamada bulundu.

KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket EMİNOĞLU PİLAVCI, açıklamada bulundu. Pilavcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Tarihte uyumu yeniden inşa etmek, bağlantısı kopmuşlara yeniden uzanmak, kırılmışı tamir etmek, yaralanmışı şifalandırmak hiçbir zaman bu kadar önemli olmamıştı. 

Biz taşıdığımız misyon ve vizyonumuz gereği; okuyan, bilen, ön yargısız düşünebilen, bir toplum olarak dünyanın bu doğrultuda ilerleyen ülkeleri ile aynı platformda gelişmek ve dönüşmek idealine katkıda bulunmak için varız.   

Eminim ki her birimiz, bu topraklara hak ettiği güzellikleri kazandırmak için çalışmaya inanıyoruz, onun için gönüllü olarak bir araya geldik. Her birimiz adaletli, dengeli, sevgi ve şefkat dolu, geçmişi ile barışık, farklılıkların bir arada yaşayabildiği bir Türkiye’yi hayal ediyor, bunu ayrıştırılamayacak şekilde nasıl oluşturabileceğimiz fikrine kafa yoruyoruz. Her birimiz Anadolu’nun zengin ruhunu taşımanın ayrıcalığını hissediyor ve çok önemli topraklarda dünyaya geldiğimizi biliyoruz. Bu nedenle bu güzel topraklara korku, kin, nefret tohumları değil; birlik, bütünlük, sevgi, şefkat tohumları ekelim ki gelecek nesillere hesap verebilelim diye çaba sarfediyoruz.

Bu zorlu süreçlerden, ileride dünya için yapıcı ve daha demokratik bir Türkiye çıkacağına inanıyor, hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.