KalDer'den İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

KalDer'den İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

KalDer İzmir Şubesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, Yönetim Kurulu Üyelerinden Burak Oğuz, Kenan Doğan, Mustafa Şahingöz, Mustafa Kalyoncu ve Sönmez Alev ile birlikte KalDer İzmir Şubesi Genel Sekreteri Ebru İlikli katıldı.
KalDer İzmir Şubesi'nin çalışma ve faaliyetlerinin paylaşıldığı ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin KalDer ile işbirliğinin artacağı ve süreçlerde daha çok yer alması konusunda gelişmeler olacağının sinyali verildi.
AMAÇ KALİTEYİ YAYGINLAŞTIRMAK
Görüşmede yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Aziz Kocaoğlu'na bilgi veren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, amaçlarının özel şirketler, kamu kurumları ve belediye şirketlerinde kalite farkındalığı oluşturarak, bu bilinci yaymak olduğunu dile getirdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı çok sayıda şirket olduğunun altını çizen Ünal, düzenleyecekleri bilinçlendirme toplantılarıyla, belediye çalışanlarındaki kalite bilincini artıracaklarını kaydetti.
KalDer İzmir Şubesi olarak hayatın her alanında kaliteyi yayarak devamlılığını esas alan çok sayıda çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Osman Ünal, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de bu çalışmalara katılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.


MEMNUNİYET DUYARIZ
Görüşmede KalDer İzmir Şubesi'nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da, KalDer İzmir Şubesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.
Güvenlik çalışanları da dahil Büyükşehir bünyesinde 26 bin çalışanın olduğunu hatırlatan Kocaoğlu, “Hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasında da sürdürülebilir kalite çok önemli. Özellikle belediyecilik hizmetleri vatandaşı en yakından ilgilendiren hizmetler. Verdiğimiz hizmetlerin kalitesinin yükselmesi ise çalışanlarımızın kalite anlayışıyla doğru orantılı. Bu anlamda KalDer bize bağlı şirketlere büyük artı sağlayacaktır” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.