Kaldı 8 “Esinti”Tüm Dijital Platformlarda

Kaldı 8 “Esinti”Tüm Dijital Platformlarda

Daha önce yayımladıkları “Sarılsak Geçerdi”, “Savaşım Kendimle”, “ Öldürelim Resimleri”, “Kafası Kırık” isimli şarkılarıyla dikkat çeken Kaldı 8 grubu, şimdi de “Esinti” isimli yeni şarkılarını paylaşmanın heyecanını yaşıyor.

4 Aralık Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerin beğenisine sunulan “Esinti”; bir adamın her gün gördüğü, yanında olan bir kadına olan aşkını itiraf edemeyip yine de ondan uzaklaşamamasını konu alıyor. Onunla olduğu için iyi hissetmesi ancak bunun mutlu olmaya yetmemesi, adamın her fırsatta aşkını belli etmesine rağmen kadının bunu anlamamasını anlatan çalışma; koyu bir clean gitar arpejiyle başlayıp gittikçe yükselen bir vokale eşlik eden distortion gitarların öne çıktığı bir trafikten oluşuyor. 

Sözleri Onur Alp Çelebi’ye ait şarkının düzenlemesi ise tüm grup üyelerine ait.

 Lise yıllarından beri çeşitli projelerde yer almış Barkın Aydın (Davul) ve Furkan Aydın'ın (Bas Gitar) üniversite yıllarında farklı müzik gruplarıyla çalışmasından sonra, 2019 başlarında kendileriyle aynı fikir ve hayallere sahip olan Deniz Polat (Gitar) ile bir araya gelmesiyle Kaldı 8’in temelleri atılmış oldu. Başlarda ODTÜ ve çevresinde yaptıkları amatör işlerden sonra, şans eseri Onur Alp Çelebi (Vokal/Gitar) ile tanışan grup, 2019'un sonunda Kaldı 8 ismiyle faaliyetlerine başladı. Canlı müzik yapma amacıyla yola çıkan Kaldı 8, belirli bir uyum süreci ve vizyon değişikliğinden sonra 2020'de beste çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.