Kalfaoğlu'ndan birlik ve beraberlik vurgusu

Kalfaoğlu'ndan birlik ve beraberlik vurgusu

İzmir’in en büyük ilçesi Buca’ya Ak Parti Buca İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Kalfaoğlu, Yönetim Kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Buca’da temsilcisi oldukları Ak Parti’nin bayrağını en yukarıya taşıma gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Kalfaoğlu, “Bu süreçte tüm AK gönüllü kardeşlerimiz şunu iyi bilsinler ki, bugün tüm dargınlıkları bittiği gündür. Bembeyaz sayfaların açıldığı gündür. Kapıların ardına kadar açıldığı , “Gel, ne olursan ol yine gel “ düsturunun yaşanacağı gündür. Artık daha fazla koşmanın, çalınmadık kapı kalmayana kadar çalışmanın zamanı. Bucamızın her bir ferdine aynı minvalde yaklaşmanın zamanıdır. “ diye konuştu.

Ak Parti Buca İlçe Başkanlığı’ndaki ilk toplantıya, Ak Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Gültekin ve Emrullah Duran da katıldı.

Toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, partileri tarafından ‘gönül seferberliği’ adıyla sürdürdükleri yeni üye kayıtlarıyla ilgili bilgiler vererek, Buca ile ilgili hedeflerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.