Kaliteli Youtuber ve Hoparlör Ekipmanları ile Farkı Hissetin

Kaliteli Youtuber ve Hoparlör Ekipmanları ile Farkı Hissetin

BM 800 Mikrofon, Condenser Mikrofon ve Taşınabilir Hoparlör

Bm 800, son zamanlarda özellikle youtuber uygulamalarında sıklıkla kullanılan condenser mikrofonların başında gelmektedir. Hem ekonomik olması hemde fiyatına göre üst bir performans sunabilmesi ile oldukça talep görmektedir. Mikrofonlar halihazırda hayatımızda birçok alanda artık yer edinmiştir. Kullanıldıkları alanlara göre fiyat, marka, model, özellik bağlamında değişkenlik gösteren mikrofonlar çok türlü varyasyonlarla karşımıza çıkmaktadır. Mikrofonların en çok kullanıldığı alanlardan birisi ise internet sitelerindeki canlı yayın sistemleridir. Fazlaca popüler olan canlı yayın füryası, beraberinde getirdiği gereksinimlerle kullanıcılarına sistem kurarken kaliteli ve leziz sunum yapabilmeleri için birçok çeşitliliğe yönelmelerini gerektirmektedir. Bu gereksinimlerden birisiyse kayıt mikrofonlarıdır. Eğer canlı yayında ne kadar iyi mikrofon kullanırsanız o kadar iyi yayın yapar, o kadar çok izlenir ve kendinize bir hayran çevresi edinmiş oluşunuz. Ben yeni başladım ama yine de takipçilerime kötü değil kabul edilebilir bir sistem kurmak istiyorum derseniz de sisteminizin içinde kesinlikle Lastvoice markasının Bm 800 modelini bulundurmalısınız. Gerçek bir fiyat-performans ürünü olan Bm 800 mikrofon Yonka Müzik Market’in internet sitesinde hem tek başına hem de çeşitli ses sistemi setleriyle satışa sunulmaktadır. Kullanıcılarından her daim artı geri dönüş alan Bm 800 modelinin fiyatlandırılması 117₺ bandında seyretmektedir.

Condenser Mikrofon

Condenser mikrofon, bir stüdyo da bulunması gereken ilk ekipmandır diyebiliriz. Stüdyo kayıtları, youtube canlı yayınları ve daha bir çok alanda kullanılan stüdyo mikrofonları, kendi içerisinde kalite ve özeliklerine göre fiyatlandırılmaktadır. Dinamik mikrofonlara nazaran daha tiz seslere geri dönüş sağlamaya yarayan mikrofon çeşidi condenser mikrofonlar; vokal, keman, akustik gitar, piyano gibi daha tiz tınılı enstrümanlarda da kullanılmaktadır. Çalışırken +48V phantom güce ihtiyaç duyan kondenser mikrofonlar kullanıldıkları alanlara ve yanında bulundukları enstrümanlara göre fiyat, marka ve model bağlamında değişkenlikler gösterebilmektedirler. Başlıca kondenser mikrofon üreten firmaların başında Lastvoice, Midex, Hepa Merz, Samson, AKG, Audio Technica gibi alanında öncü markalar gelmekte ve 122₺ ila 28.140₺ arası gibi müthiş geniş bir fiyat yelpazesine sahip olmakla beraber her bütçeden kullanıcıya hitap edebilmektedirler.

Taşınabilir Hoparlör

Ses sistemlerinin kalitesinin yanı sıra özellikle gezici tip kullanıcılar için, düğün ve kutlama organizatörleri için taşınabilir hoparlörler olmazsa olmaz haline gelmiştir. Usb bağlantıları, aux girişleri, bluetooth gibi özelliklerinin yanı sıra içlerinden çıkan telsiz mikrofonlarıyla da karaoke yapmanıza olanak veren taşınabilir hoparlörler adeta eğlence mekanlarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Watt çıkış güçlerine, üretildikleri malzemelere ve markalarına göre değişkenlik gösteren bu ürünler, tek başlarına da alınabilmelerinin yanı sıra ses sistem paketlerinin içerisinde de yer alabilmektedirler. Başlıca üretici firmaları Hepa Merz, Lastvoice, König, Oyility, Osawa gibi alanlarında öncü markalardır. 199₺ ila 16.359₺ arasında değişen fiyat yelpazesi ile de her bütçeden kullanıcıya hitap etmekte olan bir kategoridir. Özellikle bir yerden bir yere taşıması oldukça kolay ve kullanımı bir okadar basit olan taşınabilir hoparlör, son zamanların en çok tercih edilen ses sistemi olmayı başarmıştır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.