‘Kalpte Şahan Kanadı’ büyüledi

‘Kalpte Şahan Kanadı’ büyüledi

2015 yılında Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki Selim Şahan Keklik’in anısına yapılan “Kalpte Şahan Kanadı” adlı defile izleyenleri büyüledi. Defilede duygusal anlar da yaşandı…

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, 2015 yılanda yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Selim Şahan Keklik için Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve İzmir Valiliği işbirliğinde gerçekleştirilen “Kalpte Şahan Kanadı” adlı defile Gaziemir’de bulunan Extenso Otel'de gerçekleşti.

Defileye Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Bina olmak üzere çok sayıda İzmirli katıldı. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Giyim Öğretmeni Hatice Eyiler ve Takı Tasarımı Öğretmeni Arzu Çeşmeci başta olmak üzere Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin hazırladığı çeşitli eserlerden oluşan defilede 32 özel tasarım elbisenin yanı sıra kaftanlar da Berkay Yağız Agency & Event Organizatörlüğün de sergilendi. Organizasyonun final sahnesinde herkesi gözyaşlarına boğan organizasyon da kimse gözyaşlarını tutamadı.

46449535_2081748155220206_5079892171574738944_n.jpg

 

“Şahan Yılı”

Defile ile ilgili konuşan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, defilenin Selim Şahan Keklik’in annesi Mediha Keklik annenin hayali olduğunu ifade ederek, “Biz bugün burada bir annenin hayalini gerçeğe dönüştürdük. Bugüne kadar Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak yüzlerce projeye imza attık ancak bunların arasında en duygusalı ve en özeli bu defile oldu. Ben bu projede emeği geçen ve bize destek olan başta İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Bina olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Bu yılı biz Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak Şahan Yılı ilan ettik. Ben de bir anneyim ve umarım bir annenin yüreğindeki yangına bir nebze olsa da su serpebilmişizdir” diye konuştu.

dsc_0300.jpg

Selim Şahan Keklik’in annesi Mediha Keklik ise oğlunu böylesine güzel bir defile ile anmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.