Kamil Karadeniz, güven tazeledi

Kamil Karadeniz, güven tazeledi

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesinin olağan genel kurulunda Kamil Karadeniz tekrardan başkan oldu.

Prof. İlhan Varank Anadolu lisesinde yapılan Kızılay Karşıyaka Şubesinin genel kurulunda tek liste ile girilen seçimde Kamil Karadeniz üyelerin tümünün oyunu alarak tekrar başkan seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardında Başkan Kamil Karadeniz yapılan çalışmalar ile ilgili bir konuşma yaptı. Tülay Kalıpçılar tarafından okunan yıllık faaliyet raporu onaylandı.

21a-3134.jpg

Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış yaptığı konuşmada Kızılay’ın dünyanın bir çok yerinde yardıma muhtaçların yanında yer aldığını, Türkiye’de her doğal afette yardıma muhtaç insanların yardımına koştuğunu söyledi.

Divan başkanlığını Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat’ın yaptığı genel kurulda yönetim kuruluna Mehmet Erdağ, Tülay Kalıpcılar, Doruk Güzelcan, Seyfettin Oto, Güliz Cansabuncu, Berke Bakaye, Gülgün Görgenç ve İlke Zeytinci, denetçiliğe Mesut Güldoğan seçildi.

21a-3089.jpg

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesinin olağan genel kuruluna Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, STK yönetici ve temsilcileri, AK Parti İl Başkan yardımcısı Elif Özüm ve üyeler katıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Kamil Karadeniz yaptığı teşekkür konuşmasında Karşıyaka Kızılay’ının ekip olarak daha çok çalışacağını söyledi. Bu yıl yapılan değerlendirmede Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubesi Türkiye geneli 2021 yılı şubeler arası performans değerlendirmesinde ikinci olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.