Kan Donduran Haberler Peş Peşe Geldi

Kan Donduran Haberler Peş Peşe Geldi

Meydana gelen olaylarda çok sayıda ölü ve yaralı var.

Son 24 saat içerisinde yurdun dört bir yanında silahlı ve bıçaklı kavga haberleri geldi. Meydana gelen olaylarda çok sayıda ölü ve yaralı var.

ORDU'DA MİRAS KAVGASI: 6 ÖLÜ

Ordu'da miras nedeniyle tartıştığı kardeşi ve yengesi ile 3 yakınını av tüfeğiyle öldüren kişi, ardından intihar etti. Altınordu ilçesi Yaraçlı Mahallesi'nde aralarında arazi tartışması olduğu öğrenilen Maksut Arslan Baydemir, kardeşi Mustafa Baydemir ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Maksut Arslan Baydemir av tüfeğiyle kardeşi Mustafa Baydemir, yengesi Neziye Baydemir ve henüz ismi öğrenilemeyen 3 akrabasını vurdu. Daha sonra aynı tüfekle intihar eden Maksut Arslan Baydemir ile 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

SİVAS'TA HAYVAN OTLATMA KAVGASI: 8 YARALI

SİVAS merkeze bağlı Sarıdemir Köyü’nde iki aile arasında hayvan otlatma yüzünden çıkan silahlı, sopalı ve taşlı kavgada 8 kişi yaralandı.  Olay, saat 11.00 sıralarında Sivas merkeze bağlı Sarıdemir Köyü’nde meydana geldi. Köyde yaşayan Demir ve Gözükara aileleri arasında iddiaya göre hayvan otlatma meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Av tüfeği, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Halil (48), Lütfi (18), Fevzi (22) ve Kadir Demir (17) çeşitli yerlerinden av tüfeğinden çıkan saçmalar ile yaralandı. Diğer aileden Gürsel, Hüseyin, Evren ve Döndü Gözükara da sopa ve taş darbeleri sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. 

DİYARBAKIR'DA PAVYONDA HESAP KAVGASI: 1 ÖLÜ 3 YARALI

Diyarbakır’da hesaba itiraz eden müşteriler uzun namlulu silahlarla pavyon taradı. Olayda, 1 garson hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Olay, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan bir pavyonda sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre, hesaba itiraz eden müşterilerle iş yeri çalışanları arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Müşteriler, kavganın ardından ayrıldığı iş yerini, bir süre sonra uzun namlulu silahlarla taradı. Olayda, garson olduğu belirlenen 35 yaşındaki Ali Akkurak hayatını kaybetti, S.G. A.K ve N.H. adlı iş yeri çalışanları yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.Olaydan kısa süre bölgeye gelen polis, kaçan saldırganların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlattı.

KASTAMONU'DA KAHVEDE BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ 3 YARALI

KASTAMONU’nun Araç ilçesi’nde gece saatlerinde bir kahvede iki grup arasında çıkan kavgada 40 yaşındaki Halit Çalıkoğlu bıçaklanarak yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.Olay, gece saatlerinde Yeni Mahalle Dr. Hakkı Nevin Caddesi üzerinde bulunan bir kahvede meydana geldi. Gece saatlerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup birbirine girdi. Kavgada Halit Çalıkoğlu, Yaşar Ç., Ramazan Ö. ve Volkan B. bıçakla yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından kaldırıldıkları Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Halit Çalıkoğlu hastanede yaşamını yitirdi. Diğer üç yaralının durumlarının iyi olduğu belirtildi.

KÖY KORUCUSU KALAŞNİKOFLA TARADI: 1 ÖLÜ

Köy korucusu A.T. şiddet gördüğü için babasının evine sığınan karısının geri dönmemesi üzerine Kaleşnikof marka otomatik silahla kayınpederini öldürdü. Eşinden şiddet gördüğü ve ’Seni öldüreceğim’ dtiye tehditler alan Köy Korucu A.T.’nin karısı S.T. Ağrı’nın Gazi Mahallesindeki babasının evine sığındı. Karısının geri dönmemesine sinirlenen A.T., geçen 1 Temmuz gecesi akraba ziyaretinden dönen eşi, kayınpederi, kayınvalidesinin üzerine Kaleşnikof ile ateş açtı. Evlerinin bahçesinde köy koruculuğu yapan A.T.’nin silahından çıkan kurşunlar kayınpeder Mehmet Sıddık Gergin’in başına isabet etti. Ağır yaralanan Gergin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve öldü. Kayınpederini öldürdükten sonra olay yerinden kaçan Köy Korucusu A.T. Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce aynı gece saklandığı Gazi Mahallesindeki bir evde suç unsuru silahıyla birlikte ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan A.T. kasten öldürme suçundan tutuklandı.

BİTLİS AHLAT'TA AMCA ÇOCUKLARI ARASINDA KAVGA: 1 ÖLÜ

Bitlis'in Ahlat ilçesinde amca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kırkdönüm köyünde yaşayan C.K. (28) ile amca çocukları N.K. ve E.K. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kavgada silahla vurulan C.K. hayatını kaybederken, kuzenleri ise kaçtı.

ÇORUM'DA SİLAHLAR KONUŞTU: 3 YARALI

ÇORUM’un İskilip İlçesi’nde, 2 aile üyelerinin kavgasında 2 kişi tabanca ile 1 kişi de aldığı darbelerle yaralandı. Çorum’un İskilip İlçesi Hallı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Selami K. (32), S.A.K.(16), Yılmaz K. (34) ile Duran K. (40), Kenan K. (43) ve Nigar K. (60), köyde karşılaştı. İki aile üyeleri arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında ateşlenen tabancayla Selami K. ve S.A.K., yaralandı. Duran K., ise kavgada aldığı darbelerle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar ambulanslara alınarak önce İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, yapılan ilk müdahaleleri sonrası Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, silahı ateşleyen kişi veya kişileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

GİRESUN'DA KADIN CİNAYETİ: 1 ÖLÜ

Giresun'da bir kişi, boşandığı eşini vurarak öldürdü, oğlunu ağır yaraladı. Alınan bilgiye göre, Kavaklar Mahallesi Gedikkaya Caddesi'nde S.Ş, bir süre önce boşandığı Fatma Baloğlu ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ş, tabanca ile Baloğlu ve yanında bulunan oğlu B.Ş'yi vurarak ağır yaraladı. Baloğlu kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan B.Ş. ise Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

TOKAT'TA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir kişi bıçaklanarak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle'de, Sinan Üstün (38) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Üstün vücuduna aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan Üstün, kurtarılamadı. Olay ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

MANİSA'DA BÜYÜK KAVGA: 1 ÖLÜ

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde komşusu tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Mahallesi Özgün Sokak'ta çocuklar arasında tartışma çıktı. Çocukların ailesinin de müdahil olmasıyla tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayda henüz ismi öğrenilemeyen kişi Nursen Sürgün'ü (42) bıçakla yaraladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Sürgün, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan Manisa Devlet Hastanesine sevk edilen Sürgün, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GAZİANTEP'TE SURİYELİ GENCE BIÇAKLI SALDIRI: 1 ÖLÜ

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nde iki komşu arasından çıkan kavgada, bıçaklanan Suriye uyruklu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Nuripazarbaşı Mahallesi Bekçi Abbas Sokakta iki komşu arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Uğur A, komşusu Suriye uyruklu Bilal Hacı'yı, bıçakladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırılan Hacı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hacı'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, tarafından gözaltına alınan Uğur A'nın emniyetteki işlemlerin ardından, adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SAMSUN'DA BIÇAKLAR HAVADA UÇUŞTU: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan kavgada bıçaklanan bir kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde Gökhan Bel, Cesur Y. (27) ve Ramazan Ç. (26) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gökhan Bel, Cesur Y. ve Ramazan Ç. bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan ve yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Bel, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan zanlılar Cesur Y. ve Ramazan Ç'nin, ilk müdahalelerinin ardından hastaneden firar ettikleri ileri sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.