Kanada Okulları Florya kampüsü öğrencilerinden anlamlı hediye!

Kanada Okulları Florya kampüsü öğrencilerinden anlamlı hediye!

Kanada Okulları, Türk ve Kanadalı eğitmenlerden oluşan uzman kadrosu ve öğrencileri ile birlikte 23 Nisan’da bir ilke imza atıyor! 

pandemi dolayısıyla bu yıl evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sağlık sektörü çalışanlarının çocuklarıyla bir araya gelmek isteyen Kanada Okulları Florya Kampüsü lise sınıfı öğrencileri onlar için bir sürpriz hazırladı. 

Ücretsiz wecareandshare.org platformunda sağlık çalışanlarının evlerine konuk olan Kanada Okulları lise sınıfı öğrencileri önce 23 Nisan’ı hep birlikte kutluyor sonrasında da bir ay boyunca İngilizce pratik yapmak isteyen arkadaşlarıyla sohbet edebilme imkanı buluyor. 

staysafe.jpg

Tüm iletiş süreçlerinin eğitmenler gözetiminde yapılacağı wecareandshare.org’a erişim ve kayıt tamamen ücretsiz! Kanada Okulu Florya Kampüsü öğrencilerinden, 23 Nisan’ı çocuklarıyla birlikte geçiremeyen sağlık çalışanlarına anlamlı destek! 

Kanada Okulları Florya Kampüsü’nün anlamlı projesinin arkasında yer alan uzman eğitmen kadrosu adına konuşan lise koordinatörü Pınar Taban ve eğitmen Alexander Josefov proje için sözleri söyledi: 

‘Kanada Okulları Florya Kampüsü olarak pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime geçiş sürecini profesyonel bir şekilde yürütüyoruz. Velilerimizin ve lise sınıfı öğrencilerimizin gündemi takip etmeleri ve sağlık sektörü çalışanları için anlamlı bir şeyler yapmak istemesi üzerine yabancı dil çalışmalarına destek olma projesini hayata geçirmeye karar verdik. Amacımız; yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyulan bu süreçte öğrencilerimize ve sağlık personellerimizin çocuklarına hem faydalı hem de anlamlı bir proje sunabilmek. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan wecareandshare.org da eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz aracılığıyla evlerde vakit geçiren sağlık sektörü çalışanlarımızın çocuklarına hem yabancı dil hem de duygusal olarak destek olmak istiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.