Kanal Avrupa, Ege Bölge Temsilciliği açılıyor

Kanal Avrupa, Ege Bölge Temsilciliği açılıyor

Avrupalı Türklerin 1 Numaralı Televizyonu sloganıyla yayın hayatını sürdüren Kanal Avrupa Ege Bölge Temsilciliği Çarşamba günü açılıyor.

Kanal Avrupa’nın Türkiye Temsilcisi Ahmet Tüpcel, Çarşamba günü 20.30’da Balçova Termal Tesislerinde düzenleyecekleri açılış kokteyline Egelileri beklediklerini söyledi.


Avrupalı Türklerin 1 Numaralı  Televizyonu sloganıyla yayın hayatını sürdüren Kanal Avrupa  Ege Bölge Temsilciliği Çarşamba günü açılıyor.Kanal Avrupa’nın Türkiye Temsilcisi Ahmet Tüpcel,Çarşamba günü 20.30’da Balçova Termal Tesislerinde düzenleyecekleri açılış kokteyline Egelileri beklediklerini söyledi.


Tüpcel yaptıkları haber ve programlarla Ege ve İzmir’in sesini tüm Avrupa’ya duyuracaklarını söyledi.
Kanal Avrupa’nın Ege Bölge Temsilciliğini Altekin Düven yaparken,haber müdürlüğünü ise deneyimli gazeteci Ufuk Türkyılmaz yapıyor.

AVRUPA'DA BİR TÜRK TELEVİZYONU “KANAL AVRUPA” 

Birlik içindeki Türkler, göçün ilk yıllarından günümüze kadar geçen yarım asra yakın zaman diliminde, toplumun her kesiminde ve hayatın her alanında kendilerine önemli bir yer edindiler. Bunların en açık örneklerinden birisi de kendi televizyonlarını kurmaları oldu. Avrupalı Türklerin kurduğu Kanal Avrupa Televizyonu, 2005 yılı başında yayin hayatina başladı. Halen Almanya’nın Duisburg kentinden, Alman yayın lisansıyla “Avrupalı Türklere” yayın yapıyor ve bu sayede onların gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.