Kanal Ege, yayın hayatına başladı

Kanal Ege, yayın hayatına başladı

İzmir ve Ege televizyonuna kavuştu.

İzmir ve Ege televizyonuna kavuştu. Medya sektörünün tanınmış ismi Eyüphan Gündoğdu’nun İzmir ve Ege’ye kazandırdığı Kanal Ege, Türksat uydusundan yayına başladı. ‘Tarafsız ve güvenilir haberin adresi olan Kanal Ege’nin Yayın Grubu Başkanlığı'nı Yeşim Gündoğdu, Genel Yayın Yönetmenliği’ni ise Ercan Pala üstleniyor.

Birbirinden deneyimli bir kadro ile yola çıkan Kanal Ege, ‘’Ege’nin Haber Kanalı’’ sloganıyla, İzmir’in, Ege’nin sesi olacak. Kanal Ege, yaşamın tüm renklerini içeren siyasetten spora, eğitimden sağlığa, magazinden eğlenceye kadar renkli ve çarpıcı programlarıyla hayatın nabzını tutacak.

34069027_10155896849213649_6387843437013499904_n.jpg

Kanal Ege’nin Sevgi ve hoşgörü kenti İzmir’e yakışan ve aynı idealleri taşıyan bir televizyon olacağını belirten Eyüphan Gündoğdu; ‘’Çok uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından Kanal Ege’yi İzmirliler ve Egeliler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin üçüncü büyük kenti, Ege’nin kalbi olan İzmir’in artık kendini ifade edeceği, hakkını savunacağı, bu şehre, bu bölgeye ait tüm güzellikleri bulacağı bir televizyonu var. Biz hem İzmir’i, Ege’yi hem de bu coğrafya da yaşayanları çok seviyoruz. Onlarında Kanal Ege’yi seveceğini, sahip çıkacağına, evlerinin, işyerlerinin hatta kalplerinin baş köşesine koyacaklarına gönülden inanıyoruz’’ diye konuştu.

İddialı bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Ercan Pala ise ‘’Kanal Ege haberin merkezi olduğu kadar çarpıcı, yenilikçi, yaşamın her rengini içeren programlarıyla İzmirlilerin, Egelilerin yıllardır özlemini çektiği televizyonu olacak. Biz ekip olarak buna inanıyor ve onun için çalışıyoruz. Tüm Egeliler’ den kumandalarının ilk kanalını bizlere ayırmaları. Bizi izlemeye, bizi takip etmeye, daha iyi ve daha güzele ulaşmak için önerilerini, eleştirilerini iletmeye lütfen devam etsinler’’ dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.