Kanarya Severler'e eğitim

Kanarya Severler'e eğitim

Karşıyaka Kanarya Severler Derneğinin davetlisi olarak İzmir’e gelen Federasyon ikinci Başkanı ve Hakem Heyeti Komite Başkanı Oğuz Özkaya dernek üyelerine Kanaryaların bakımı, eşleşmeleri, Tüy bakımı ve diğer konular hakkında eğitim verdi.

Türkiye Kafes Kuşları Federasyonu ikinci başkanı ve Hakem Komite Başkanı Oğuz Özkaya eğitim sonunda şunları söyledi; 

‘Davetiniz memnuniyet verici İzmir’de ki Kanarya sever arkadaşlarla beraber olmak bildiklerimi sizlerle paylaşmak benim için de önemli. İzmir’de Kanarya seven çok fazla insan var bunu görebiliyorum. Derneğinize üye olmayan Kanarya sevenleri de üye yapmanızı üye sayınızı daha da artırmanızı bekliyorum çünkü her geldiğimde Karşıyaka’da üye sayısı ve Kanarya sayısının artığını görüyorum. Federasyon olarak bizlerin üzerine düşen görev varsa bizlerde seve seve sizlere destek oluruz.’ dedi 

Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Başkanı Şeref Gök şunları söyledi;

Davetimizi kırmayarak Dernek Üyelerimize, Kuşların bakımı, eşleşmeleri ve tüy bakımı gibi konularda eğitim vermesi bizleri çok memnun etti. Üyelerimizin doğru bilgilerle Kanaryalarının bakımını yapması kafesleri için çok önemli.
Karşıyaka Kanarya Severler Derneği olarak bizler üyelerimize her konuda yardımcı olmak için çalışıyoruz. Üyelerimize zaman zaman bu ve buna benzer eğitimler veriyoruz. Federasyon İkinci Başkanımız Oğuz Özkaya’a üyelerimize verdiği bu eğitim için teşekkür ediyoruz.’ Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.