Kanser Hastası Oğlunu Vuran Babanın Cezası Belli Oldu

Kanser Hastası Oğlunu Vuran Babanın Cezası Belli Oldu

Kocaeli'nde yaşayan ve kanser hastalığına yakalanan 23 yaşındaki gencin yalvarması sonucunda oğlunu vurarak öldüren babanın suçu belli oldu.

Acılı baba müebbet ile yargılandığı mahkemede müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyordu. İlk duruşmasında acılı babaya 15 yıl hapis cezası verildi. 

Mahkemede ağlayarak ifade veren acılı baba oğlunun kendilerinin nasıl bir aile olduğunu sorguladığını anlatarak beni öldürün diye yalvardığını ifade etti. Daha önce Türkiye'de yaşanmamış bir olay olan davada oğlunu öldüren baba hakime oğlunu kurtaramadığını, kendisini hakimin kurtarabileceğini ağlayarak söyledi. Davaya katılan ailenin diğer üyeleri ise babanın ifadesini göz yaşları arasında izlediler.

Oğulunun daha fazla acı çekmesine dayanamadı

Kocaeli'nde gerçekleşen olayda kansere yakalanan 23 yaşındaki genç büyük acı çekmeye başladı. Doktorların 2 ay ömür biçtiği talihsiz genç bir süre sonra acı ve ağrıdan duramaz hale geldi. Babasına sürekli kendisini öldürmesini söyleyen talihsiz genç, en sonunda babasını ikna edebildi. 

Oğlunun acı çekmesine daha fazla dayanamayan adam kendi üzerine kayıtlı tabancayla oğlunu vurarak öldürdü. Olayın hemen ardından polis tarafından gözaltına alınan adamın görülen ilk duruşmasında 15 yıl hapis cezası çıktı.

Baba her şeye pişman

Hakim karşısında gözyaşları içerisinde zorlukla durabilen baba, oğlunun isteğini yerine getirdiği için pişman olduğunu söyleyerek, sürekli kendi kendine küfür ettiğini söyledi. Oğlunun tedavi olabilmesi için her şeyini verdiğini söyleyen talihsiz baba, olay günü oğlunu yine hastahaneye getirdiğini, oğlunun acısının dinmesi için bir takım ilaçlar verildiğini ancak yine de eve dönünce kusmaya başlayıp daha çok ağrı yaşadığını anlattı. 

Sen ne biçim babasın

Oğlunun acılarının artınca kendisinin babalığını sorgulayarak "Allah belanızı versin. Ya beni yaşatın ya da öldürün" dediğini aktaran acılı baba, oğlunun daha fazla acı çekmesine dayanamadığını söyleyerek, talihsiz gence hissettirmeden tabancasını alıp geldiğini ve bir anda oğlunun farketmesine fırsat tanımadan vurduğunu ifade etti.

Silahı kendisini korumak için almış

Kanser hastası oğlunu vuran baba, silahı bir arkadaşından kendisini korumak için aldığını ancak oğlunu öldürmekte kullanacağını tahmin edemediğini söyledi. Mahkemede sıklıkla ağladığı için ara vererek konuşan baba, oğlunun ilk tedavisinin İzmir'de olduğunu ve bir süre her şeyin iyiye gittiğini düşündüklerini aktardı.

"Ben eşimden şikayetçi değilim"

Talihsiz gencin ailesi çocuklarının kanser ağrıları arttıkça psikolojisinin bozulduğunu ve kendilerine hakaret ettiğini, ayrıca ölmek istediğini sürekli dile getirerek, tedavi canını acıttığı için tedaviden kaçtığını belirtti. Acılı anne kocasından şikayetçi olmadığını ifade etti.

Haksız tahrik...

Acılı baba müebbetten yargılanırken, haksız tahrikten verilen cezası iyi hal nedeniyle 15 yıl hapis cezasına düşürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.