KAPLAN TURİZME HAZIR 

KAPLAN TURİZME HAZIR 

Tire’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kaplan Mahallesi için Tire İlçe Kaymakamlığı kolları sıvadı. Kırsal Kaplan Mahallesinde bozulan yollar Kaymakamlığın girişimleriyle yapıldı. 

İzmir Valiliği yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan talepte bulunan Tire Kaymakamlığı, Kaplan’da kilit döşeme taş çalışması yaptı. Geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak mahallenin büyük bir sorunu çözüme kavuştu. 

TANRISEVEN  “KAPLAN TİRE TURİZMİNİN GÖZBEBEĞİ” 

Tire Kırsalda birçok mahallede yol köprü menfez gibi yatırımlar yaptıklarını söyleyen Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, gastronomi turizminin önemli merkezlerinden biri olan Kaplan’da her türlü sorunun çözümü ile yakından ilgilendiklerini söyledi.  Tanrıseven sözlerini şöyle sürdürdü.  

“İlçemiz kırsal mahallelerinde Kaymakamlık olarak önceden tespit ettiğimiz kırsal mahallelerde aciliyet sırasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaplan Mahallesinde Valiliğimizin desteğiyle yollara taş döşemesi yapıldı. Kaplan turizm açısından önemli cazibe merkezlerimizin başında geliyor. Gastro turizm noktasında Kaplan mahallemiz Türkiye’nin dört bir tarafından ilçeye turist çekiyor. Bu da ilçemizin adının duyulması ve ilçe ekonomisine sağladığı katkı bizler için çok önemli.” 

KAPLAN MUHTARINDAN TEŞEKKÜR 

Kaplan Mahalle Muhtarı Mustafa Dağyaran Kaplan’ın turizmde ülke genelinde bir marka haline geldiğini söyleyerek yapılan hizmetlerden dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. Muhtar Mustafa Dağyaran Kaymakam Tanrıseven’i makamında ziyaret ederek Kaplan’ın hak ettiği değeri gördüğünü söyledi. 

1-(1)-010.jpg

Arif Çayan

medyaege.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.