Kapshon, 5’nci mağazasını Ege Park AVM’de açtı

 Kapshon, 5’nci mağazasını Ege Park AVM’de açtı

Kapshon, markalaşma yolunda hızla ilerliyor. 5’nci mağazası Ege Park AVM’de açılan Kapshon’un hedefi her ilde en az bir şube açmak.

Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Tek Ambalaj’ın sahiplerinden olan Tekstil Mühendisi Hakan Solak’ın 5 yıl önce Karşıyaka merkezli bir marka yaratma düşüncesiyle kurduğu Kapshon’un beşinci mağazası Mavişehir’deki Ege Park AVM’de açıldı. Açılışa Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Belediye Başkanlığı seçimlerinde Karşıyaka’dan Ak Partinin adayı olan Ayda Maç, BESİAD Başkanı Emre İpek, İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, BESİAD Denetim Kurulu Başkanı ve Güvenci Gayrimenkul Danışmanları Tülin-Altuğ Algur, BESİAD ve İZİD Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Ayakkabıcılar Derneği Başkanı Yalçın Ata, Soylu Plus Anaokulları Kurucusu Dilek Soylu ve çok sayıda davetli katıldı. İzmir’de hedef olarak belirledikleri 5 mağazaya ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını  söyleyen Solak, “Kapshon’u tüm Türkiye’ye yaymak, her ilde en az bir mağaza açmak istiyoruz” dedi. 

Kapshon’u ilk açtıklarında sadece çanta sattıklarını, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda terlik ve ayakkabı satışına da başladıklarını belirten Hakan Solak,  “Hummer Jack, Bulldozer, Jump gibi ünlü markalarla yaptığımız anlaşmalar her şubemiz için geçerli. Kapshon’u çanta ve ayakkabı satışı konusunda markalaştırma yolunda büyük yol katettik. Bundan sonraki hedefimiz; Karşıyakalı bir marka olarak anılmasını istediğimiz Kapshon’u her ilde şubesi olan ulusal bir marka yapmak” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.