KAPTAN ESKİYÖRÜK YOLUNA DEVAM ET!

KAPTAN ESKİYÖRÜK YOLUNA DEVAM ET!

Arif Çayan yazdı

İzmir’in Tire İlçesi’nde doğdu, önce Tire’ye, sonra İzmir’e, sonra Türkiye’ye derken dünyaya açıldı hem üretim anlamında, hem ticaret anlamında, hem kooperatifçilik anlamında, hem birliktelik anlamında, hem de güç anlamında.

Tire Süt Kooperatifi!

Yarın genel kurulu yapılacak Tire Süt Kooperatifinin, mevcut başkanını en az biz gazeteciler kadar kamuoyu da yakından tanır.

foto-4.jpg

Yörük Mahmut Eskiyörük!

Dünya her anlamda zor süreçten geçerken, Türkiye her anlamda zor süreçten geçerken, İzmir her anlamda zor süreçten geçerken Başkan Eskiyörük, kolay olanı, görevi bırakmayı, başkanlığı bırakmayı, artık bu birliğin birliğine karışmamayı tercih etmedi.

Başkan Eskiyörük ‘Adayım’ dedi.

Ne için dediği konusuna gelince, biraz daha yapayım, biraz da oyalanayım diye değil de, bu zor süreçte Tire Süt Kooperatifi’ni kaderine terk etmek istemedi.

whatsapp-image-2022-03-22-at-13-24-25.jpeg

Bu zamana kadar başarılı şekilde yürüttüğü işi, bu zorlu süreçte de elinden geldiği kadar devam ettirip, kooperatifin üreticilerini zor şartlarla karşı karşıya bırakmak istemedi.

Kendi açıklamasında söylediği gibi ‘Fırtınalı günlerde tekneyi terk etmedi’

Kaptan Eskiyörük!

dsc-1231.jpg

Dünya’ya örnek olmuş model çalışma sistemiyle Tire Süt Kooperatifi’nin bugünlerinde başkan ve beraberinde birlik içinde olan herkesin büyük katkısı var.

Kolay iş başarmadılar.

Birlikte hareket etmenin, birlik içinde olmanın, birlikte üretip, birlikte kazanıp, birlikte yaşamanın meyvelerini toplayabildiler.

Ondandır ki, Tire Süt’ün her ürünü tüketici tarafından özellikle aranır, her ortağı ise içinde olduğu için kendisini şanslı olarak görür.

s1.jpg

Tire Süt Kooperatifinin daha güzel şeylere imza atacağına dair işaretler var.

Yeterki birlik bozulmasın, sistem bozulmasın, üretim bozulmasın.

Başkan Eskiyörük ile daha da güçlü Tire Süt Kooperatifi yoluna devam etsin.

Yola devam Kaptan!

s2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.