KAR-İŞKAD hedef büyüttü

KAR-İŞKAD hedef büyüttü

Karşıyaka İş Kadınları Derneği, derneğe yeni katılan 25 üyesiyle yeni dönem projelerini görüşmek için toplandı.

25 yeni üyenin katılımı ile üye sayısını 325’e çıkaran Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) yeni dönem projelerini görüşmek için toplandı. Dernek, önümüzdeki dönem daha fazla sosyal projeye imza atmayı hedefliyor.

Atakent Hira Unlu Mamuller'de düzenlenen bir etkinlikle yeni katılan üyelere pembe fularlar takıldı, Başkan Nil Güneri’nin doğum günü için sürpriz yapıldı, pasta kesildi.

KAR-İŞKAD toplantısına Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler, İzmir İl Dernekler Müdürü Turgay Esen, KAR-İŞKAD yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın eşi Filiz Pehlivan ve AK Parti İlçe Başkanı Sedat Karatekin’in eşi Ferda Karatekin’in de aralarında bulunduğu üyelere pembe fularları, KAR-İŞKAD başkanı Nil Güneri tarafından takıldı.

dsc-6351-kopya.jpg

"HER ALANDA LİDER KADINLAR YARATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

KAR-İŞKAD ‘ın her yere uzanan, kadın elinin değmesi ile güzelleştiren, anne şefkati ile sarılan bir dernek olduğunu belirten Başkan Güneri şunları söyledi. İş dünyasında kadın varlığını artırmak, yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için meslek edindirme kursları düzenlemek ve kadın odaklı projeler hazırlamak, her alanda lider kadınlar yaratmak için çalışıyoruz. Bunun dışında cezaevindeki, hastanede doğum yapan annelerin yanında olduk. Kadın hakları ile ilgili etkinlikler düzenledik, şehitlerimiz için lokma döküyor dualar okuyoruz. Öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunuyor, engelli çocuklarımıza etkinlikler düzenliyor, onlara hediyeler dağıtarak onların sevincine ortak oluyoruz. Bu yıl bu çalışmalarımızı daha geniş alanlara yaymayı düşünüyoruz” dedi.

dsc-6343.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.