Karabağ, Gaziler ile KKTC Cumhurbaşkanını ziyaret etti

Karabağ, Gaziler ile KKTC Cumhurbaşkanını ziyaret etti

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi daveti üzerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

Çeşitli temaslarda bulunan Başkan Karabağ, gazilerle birlikte KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı da makamında ziyaret etti. Görüşmede Kıbrıs barış süreci ve güncel konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

img-20180.jpg

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı; Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşcı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, nezaket ziyaretinde bulunan gaziler ve Başkan Karabağ ile sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Başkan Karabağ ve Dernek Başkanı Taşçı günün anısına Cumhurbaşkanı Akıncı’ya armağan takdim etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Akıncı ise, Başkan Hasan Karabağ ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Belirli dönemlerde Kıbrıs gezileriyle eski günleri yâd ederek, anılarını tazeleyen gaziler 5 günlük ziyaret programı kapsamında tarihi ve turistik yerleri de gezdi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.