‘Karabağlar 2020’ye Bitirilemeyen Projelerle Giriyor’

‘Karabağlar 2020’ye Bitirilemeyen Projelerle Giriyor’

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Medya Ege Yayın Gurubu’nu ziyaret etti. Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce ile Karabağlar’ın geleceği üzerine konuşan Başkan Doğruca, “Karabağlar 2020’ye bitmeyen, bitirilemeyen projelerle giriyor”dedi

‘Karabağlar’a kazandırılan değil, kaybettiren projeler var’

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Medya Ege Yayın Gurubunu ziyaret etti. Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce ile görüşen Başkan İrfan Doğruca, Karabağlar’ın ve Karabağlıların geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karabağlar ‘da geçmiş dönemden bitmeyen, bu dönemde bitmesi mümkün görünmeyen birçok projenin varlığına dikkat çeken İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “Karabağlar maalesef 2020’ye de bitmeyen, bitirilemeyen projelerle giriyor. Karabağlar ‘da temeli atılan ve bir türlü bitirilmeyen, halkın hizmetine sunulmayan birçok proje var. Bunlar Karabağlar’a bir şeyler kazandırmak adına yapılan projeler olarak ortaya çıktı ama yıllardır Karabağlar’a kaybettiren projeler olarak duruyor” dedi.

basliksiz-3-015.jpg

‘2023’de Karabağlar’da AK Belediyecilik başlayacak’

Geçtiğimiz günlerde halaylar eşliğinde, çok etkin ve güzel bir delege seçimi yaşadıklarını hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “Güzel geçen delege seçimlerinin akabinde, önümüzdeki süreçte yine Karabağlar’a, Karabağlar ’da yaşayan ve AK Parti’ye gönül veren seçmenlerimize yakışır şekilde kongremizi de yapacağız. Karabağlar’da çok güzel bir birliktelik ve birlikte çalışma ortamı yakaladık. Bu ortam da bizi hedefimiz olan 2023’e doğru emin adımlarla götüreceğine inanıyorum. Karabağlar’ın AK Belediyecilik beklentisi, her geçen gün ve yıl daha da artmaktadır. Belediyecilikten beklenilen hizmeti alamayan ilçede yaşayanların bu beklentisinin karşılığının AK Parti olduğu gerçeği Karabağlar ‘da yaşayan her kesimden insan tarafından da kabul edilir olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.