Karabağlar AK Gençlik, çocukları unutmadı!

Karabağlar AK Gençlik, çocukları unutmadı!

AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları, 23 Nisan'da DEÜ Hastanesi Çocuk Salığı ve Hastalıkları Bölümünde tedavi gören çocuklara oyuncak hediye etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100’üncü yılında, koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlamalar yapılmazken, İzmirliler de çocukları ile evlerinde, balkonlarında kutladı. Karabağlar AK Gençlik ise, hastanede tedavi göre çocukları unutmadı. Virüs nedeniyle kutlamaların buruk geçtiğini belirten AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Cihan Coşkun, ‘’100’üncü yılımızı evlerimizde kutlamak zorunda kaldık. Devletimizin aldığı tedbirler neticesinde, Allah’ın izniyle en kısa sürede, bu ileten kurtulacağız.  Karabağlar AK Gençlik olarak, hastanede tedavi gören çocuklarımızı unutmak istemedik. Bayram onların da bayramı. İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’nin de katkılarıyla, oyuncak aldık. Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Salığı ve Hastalıkları Bölümü’ndeki çocuklara götürdük. Tabi, koronavirüs nedeniyle hastane içerisine girmedik. Hastane bahçesinde; Başhekim Prof. Dr. Semih Küçükgüçlü ile Başhekim yardımcıları, hastane müdürleri ve hastane personellerine 30 çocuk için hediyelerimizi teslim ettik’’ dedi.

35b65ffb-61a8-4116-8a16-86a514728050.jpg

Onların mutlu olması bile bize yetti

Gençlik Kolları Başkanı Coşkun sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’Biz çocukların oyuncak mutluluğuna ortak olamasak da, doktorlarımız, hediyeleri verince, çocukların çok mutlu olduğunu söyledi. Onların mutlu olması bile bize yetti. Hastanede tedavi gören tüm çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi; rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum’’ dedi. 

a630d59a-41e0-45a4-b677-ad8e35256cd7.jpgbe7fa1ab-efe7-49e7-aa9c-578fd2f33f3d.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.