Karabağlar Başkan Batur’un yanında

Karabağlar Başkan Batur’un yanında

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, adaylık sürecindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Batur, İzmir Tokatlılar Federasyonunun ev sahipliğinde, Karabağlar’da  gerçekleşen toplantıda, Karabağlar Güç birliği Platformu ve bileşenleri ile bir araya geldi. İzmir Tokatlılar dernek binasında gerçekleşen toplantıya Karabağlar Güç birliği Platformu ve bileşenleri olan İzmir Tokatlılar Federasyonu, Bitlisliler Derneği, Mardinliler Federasyonu, Sivaslılar ve Yiğidolar Federasyonu, Niğdeliler Derneği, Kentsel Dönüşüm dernekleri, Proder Derneği, TOKi Derneği gibi bir çok sivil toplum örgütü katıldı.

 Tüm desteğimizle yanınızdayız

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmir Tokatlılar Federasyonu başkanı Cemalettin Can,  ‘Biz tüm desteğimizle yanınızdayız ve bu yarışta size destek olacağız’ dedi. Can “Bir yola çıktınız, İzmir’e  hizmet için büyükşehir belediye başkalığına aday oldunuz. Biz bunu bir hizmet yarışı olarak görüyoruz. Inşallah, Narlıdere’de yaptığınız hizmetlerin daha fazlasını, nasip olursa büyükşehir’de yapmanızı bekliyoruz. Yolunuz açık olsun. Biz tüm desteğimizle yanınızdayız ve bu yarışta size destek olacağız” dedi. Toplantıya katılan Karabağlar Güç birliği Platformu bileşenleri temsilcileri ise Başkan Batur’un İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını tebrik ederken aynı zamanda Karabağlar bölgesi olarak desteğe hazır olduklarını ve Başkan Batur’u desteklediklerini ifade ettiler.

 Büyükşehiri kaldığı yerden devam ettirmek için hazırım

 İzmir Tokatlılar Federasyonunun organize ettiği ve Karabağlar Güç birliği Platformu ve bileşenlerini bir araya getiren toplantıda bir konuşma yapan başkan Batur “ Dört dönemdir Narlıdere Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bundan önce ise beş sene İzbeton Genel müdürlüğü görevini yerine getirdim. Özellikle İzbeton’daki görevim sebebi ile Karabağlar bölgesini de diğer bölgeleri bildiğim gibi, burada yaşayan sizler gibi, çok iyi bilirim. İzbeton’da şehrin altyapısı ile ilgili çok önemli çalışmalar gerçekleştirmiştim. Bu çalışmalar İzmir’in geneli ile ilgili çok önemli bir tecrübe edinmemi sağladı. İzbeton ve daha sonrasında Narlıdere Belediye Başkanlığı sürecinde edindiğim belediyecilik ve hizmet tecrübelerimi İzmir’e aktarmak istiyorum. İzmir Büyükşehir aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Türkiye’nin üçüncü büyük  kenti İzmir’e aday adayı olmak bile hepimiz için büyük bir onurdur. Bende bu hizmet yarışı için yola çıktım. Bu akşam sizlerde bana olan desteğinizi ifade ettiniz. Sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım destek gibi İzmir’in esnafından, hemşehri derneklerinden, sanayicisinden, muhtarından büyük bir destek alıyorum.Bu desteği şahsıma ve genel merkeze kadar yansıttıklarını biliyorum. Genel merkezimiz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 1 Nisan sabahı için hizmet bayrağını alıp,  kaldığı yerden devam ettirmek için hazırım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.