Karabağlar Belediye Meclisi Toplantısı'nda Uzundere gerginliği!

Karabağlar Belediye Meclisi Toplantısı'nda Uzundere gerginliği!

Dün yapılan Karabağlar Belediye Meclis Toplantısı’nda Uzundere Rekreasyon Alanı sorunu gündem oldu. AK Parti Belediye Meclis Üyesi İmet Tunç, Rekreasyon Alanı’na el atılması gerektiğini belirtti.

Gündeme getirdiğimiz Uzundere Rekreasyon Alanı, Karabağlar Belediye Meclisi’nde tartışma konusu oldu. Bilindiği üzere Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ döneminde açılan yarışma sonrası hazırlanan 2009 yılında Karabağlar'ın belediye olarak ayrılmasının ardından Kurucu Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün prestij projesi olan Uzundere Rekreasyon alanı adeta kaderine terkedilmişti.

“BUGÜNE KADAR YAPTIĞIMIZ ELEŞTİRİLERİN ANLAŞILDIĞININ İŞARETİDİR”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi İmet Tunç, Uzundere Rekreasyon Alanı ile ilgili olarak, “Yakın tarihlerde basın haberlerini incelediğimizde bugüne kadar yapmış olduğumuz iki temel eleştiri; iki CHP’li meclis üyeleri tarafından haklılığımız adeta ortaya koyulmuştur. 5 Nisan 2016’da Mehmet Aydoğan’ın internet haber sitesine yapmış olduğu maalesef bugüne kadar işletilemedi, şimdi Karabağlar Belediyesi el atacak. Bugüne kadar yaptığımız eleştirilerin anlaşıldığının işaretidir. Maalesef Uzundere Rekreasyon Alanı, bugüne kadar işletilemedi. Halkın parası rekreasyon alanına gömüldü. Faaliyet diye belirtilen Uzundere Rekreasyon Alanı, senelerdir faaliyetsiz. Mehmet Başkanın söylediği ‘Şimdi konuya Karabağlar Belediyesi el atacak’ söylemini bizde tekrar ediyoruz” dedi.

“SAHİPLENİN”

Tunç, “Senelerdir faaliyetsiz, uzak durduğunuz, şehrin geleceğini gömdüğünüz Uzundere Rekreasyon Alanı’na lütfen bir el atın. Bu işe girişin artık. Diğer bir anlamda başkasının olarak gördüğünüz bu işe karışın, sahiplenin” diye konuştu.

“ÖNCE İKİ KARDEŞİN CAN VERDİĞİ ÇUKURU KAPATIN”

CHP Belediye Meclis Üyesi Abdulvahap Batıhan ise, Karabağlar’da inşaat firmasının kazıp bıraktığı içi su dolu çukura düşen 5 ve 7 yaşındaki 2 kardeş boğularak hayatını kaybetmesine değindi. Batıhan, “AK Partili grubu, her toplantıda ve her fırsatta başta belediyeler olmak üzere özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Belediyelerin yalnızca siyasi ideolojisi CHP olduğu için yaşanan ve yapılan hiçbir doğru olayı dile getirme taraftarı olmuyorlar. Şimdi ben AK Parti grubuna sormak istiyorum. CHP Belediyeler ve Aziz Başkan, suçlu diye her yerde bas bas bağırıyorsunuz. O çukuru açan şirket CHP’ye mi ya da Aziz Kocaoğlu’na mı aitmiş bir bakın. Bu soru ne zaman size yöneltilse acımız büyük, gönlümüz buruk deyip geçiştiriyorsunuz. Önce iki kardeşin can verdiği çukuru kapatın. Başka bir şey demiyorum. Sabahtır Rekreasyon Alanı ile ilgili konuşuyorsunuz. Yok, Konyalılar tepki gösterdi. Sanki Nasrettin Hoca sadece Konyalılara ait. Siz önce Bozyaka’daki 500 metre karelik alanda yapılmayanların hesabını verin” şeklinde cevap verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.