Karabağlar Belediyesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Karabağlar Belediyesi asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtarların da görüşleri alınarak, ilçenin farklı mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Karabağlar Belediyesi, Metin Oktay Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasına başladı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, her zaman olduğu gibi yine ekipleri yalnız bırakmadı. Çalışmaları denetleyen ve ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, mahalledeki vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek onlarla uzun uzun sohbet etti.

metin-oktay-asfaltlama-9.jpeg

Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir’in de yer aldığı incelemede vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Selvitopu, çalışmaların sezon öncesi öngördükleri şekilde ve yoğun olarak devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz sezon boyunca mümkün olduğunca daha fazla sokağa girmek için canla başla çalışıyor. Asfaltlamayı yaparken kaliteli bir serim olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bunun için Karabağlar’a kazandırdığımız son teknoloji araçlarımızı kullanıyoruz” dedi.

metin-oktay-asfaltlama-2.jpeg

Başkan Selvitopu, aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.