Karabağlar Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Karabağlar Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Karabağlar Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları bu Kurban Bayramı öncesi unutmadı.

Karabağlar Belediyesi ekiplerinin dağıtımını yaptığı gıda kolilerinde çay, toz şeker, baldo pirinç, pilavlık bulgur, nohut, kuru fasulye, kırmızı mercimek, makarna, arpa şehriye, sıvı yağ, domates salçası, ev tarhanası, bayram şekeri, vakumlu zeytin, helva ve konserve bezelye bulunuyor.

Karabağlar Belediyesi ayrıca düzenli olarak her ay 2 bin 77 kişiye Sosyal Destek Kartı aracılığıyla maddi destek sağlıyor. Türk Kızılayı işbirliğiyle Yunus Emre Kapalı Pazaryeri altında açılan Sosyal Butik'te ise alınan puana göre gıda, kıyafet ve ayakkabı yardımı yapılmaya devam ediliyor.

gida-kolisi-dagitim-4.jpg

BAŞKAN SELVİTOPU KUTLADI

Bayramların birlik ve beraberliğin yaşandığı özel günler olduğunu vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Karabağlar Belediyesi olarak biz de bugünlerde, dayanışmaya her zamankinden daha fazla ağırlık veriyoruz. Resmi kurumlarımızla görüşerek tüm ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya gayret ediyoruz. Karabağlar'da işin reklamına kaçmadan ve kimseyi incitmeden sosyal destek görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi

Başkan Selvitopu, tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayarak, “Umarım sağlıkla, huzurla nice bayramları birlikte kutlarız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.