Karabağlar Belediyesi, Sıfır Atık Projesi için harekete geçti

Karabağlar Belediyesi, Sıfır Atık Projesi için harekete geçti

Sıfır Atık Projesini uygulamaya başlayan Karabağlar Belediyesi, 5 litrelik bitkisel atık yağ getirenlere 75 ml. sıvı deterjan hediye ederek, vatandaşları geri dönüşüm konusunda teşvik etmeyi hedefliyor.

Nilda Altın- Karabağlar Belediyesi, refah düzeyi yüksek bir Karabağlar için Sıfır Atık Projesini uygulamaya başladı. Proje kapsamında, mahalle muhtarlıklarına bitkisel atık yağ bidonları yerleştiren Karabağlar Belediyesi, 5 litrelik bitkisel atık yağ getirenlere 75 ml. sıvı deterjan hediye ederek, vatandaşları geri dönüşüm konusunda teşvik etmeyi hedefliyor.

forqzcexwbuqpfj.jpg

İklim krizinin gözle görüşür şekilde kendini belli ettiği bu süreçte, su kaynaklarını ve çevreyi korumak için başlattığı projelere hız kesmeden devam eden Karabağlar Belediyesi'nin Sıfır Atık Projesi için oluşturduğu Alo Atık Hattı (0232 414 80 89) vatandaşların, konu hakkında sorularını yanıtlayacak.

forqzx9xsainssv.jpg

Karabağlar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Karabağlar Belediyesi olarak, su kaynaklarını ve çevreyi korumak için "Sıfır Atık" projesiyle mahalle muhtarlıklarımıza bitkisel atık yağ bidonları yerleştirdik. Vatandaşlarımız 5 litre bitkisel atık yağını muhtarlıklarımıza getirdiklerinde 750 ml'lik sıvı deterjan alabilecekler. Ayrıca bu konu hakkında tüm sorularınız için Alo Atık Hattımız (0232 414 80 89) numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Projemize desteklerinden dolayı 58 mahalle muhtarımıza ve siz değerli hemşerilerimize teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

forqamcxwamrvtz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.