Karabağlar Belediyesi'nde Meclis Üyesi skandalı

Karabağlar Belediyesi'nde Meclis Üyesi skandalı

AK Parti eski İlçe Başkanı ve Yerel Seçimlerde Karabağlar’dan birinci sıradan aday gösterilen Kazım Erten’in ismi AK Partili Meclis Üyeleri listesinde yer almadı.

Karabağlar Belediyesi resmi internet sitesinde Belediye Meclis Üyelerinin listesinde CHP’nin 22 Meclis Üyesini yazarken, AK Parti’nin 15 Meclis Üyesini tek tek yazıp, birinci sıradaki Kazım Erten’in ismini yazmayarak, AK Parti Meclis Üyesi listesini 14’e düşürdü!

karabaglar-belediye-meclisi-2-oturum-7.webp

24 Mart Yerel Seçimlerinden seçim öncesi ve sonrası en çok seçim yarışı ve sonucu merak edilen ilçelerden birisi olan Karabağlar ’da, meclis üyesi listesi tartışmalarına neden oldu. Karabağlar Belediyesi’nin resmi internet sitesinde YSK’dan çıkan sonuçlardan ve mazbataların alınmasından sonra Belediye Meclis Üyelerinin partilere göre sıralı isimlerine yer verildi.

Karabağlar Belediyesi, CHP’den 22 Belediye Meclis Üyesinin ismini sıralı olarak doğru şekilde verirken, AK Parti’nin 15 olan Meclis Üyesi sayısının bir eksilterek 14 olarak verdi. Belediyenin resmi sayfasında AK Parti eski İlçe Başkanı ve Yerel Seçimlerde Karabağlar’dan birinci sıradan aday gösterilen Kazım Erten’in ismi AK Partili Meclis Üyeleri listesinde yer almadı.

Siyasi kulislerde eski İlçe Başkanının partisinden ve meclis üyeliğinden istifa edip, etmediği tartışmalarına neden olan olaydan haberdar olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve Karabağlar Belediyesi Meclisi üyesi Kazım Erten, istifasının söz konusu olmadığını, ortada belediye kaynaklı bir dijital hata olabileceğini söyledi.

k4.jpg

k1.jpg

k2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.