Karabağlar Belediyesi'nden  Arslan ailesine yardım eli!

Karabağlar Belediyesi'nden Arslan ailesine yardım eli!

Karabağlar Belediyesi, Ankara’dan İzmir’e çalışmak için gelen ancak kiralarını ödeyemedikleri için parkta yaşayan Arslan ailesine yardım eli uzattı.

Karabağlar Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şunları belirtildi;

"Ankara’dan İzmir’e çalışmak için gelen ancak kiralarını ödeyemedikleri gerekçesiyle ilçemiz sınırları içerisinde bulunan bir parkta yaşamaya başlayan Arslan ailesi için gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü meslek elemanları ailenin durumunu Karabağlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezine bildirmiş ve Şeref Arslan, eşi, 4 çocuğu, 2 torunu ile ilçemiz sınırları içerisinde bir eve yerleştirilmiştir. 

Arslan ailesine Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi tarafından katlı sosyo-ekonomik yardım verilmiş olup yine kendilerine belediyemizin girişimiyle Karabağlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kira, gönüllüler desteğiyle de eşya sağlanacaktır. Ayrıca Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Arslan ailesine her ay marketlerden gıda alabileceği sosyal destek kartı da verilecektir.  Karabağlar Belediyesi olarak aileye bundan sonra da her türlü destek sağlanacaktır"
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.