Karabağlar Belediyesi'nden Geliri Köy Çocuklarına Bağışlanacak Sergi

Karabağlar Belediyesi'nden Geliri Köy Çocuklarına Bağışlanacak Sergi

Ra Resim Atölyesi ve Köy Öğretmenleri ile Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği'nin (KÖH-YD) ortaklaşa ortaya çıkardığı resim sergisi Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlendi.

Hazırlanan ortak sergiden elde edilen gelirin büyük bir bölümünü köylerde yaşayan ve okuma imkanı olmayan köy çocuklarına burs şeklinde verilecek

Ragıp Apaydın'ın hocalığını yaptığı 30 kursiyer, Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Ra Resim Atölyesi Karma Sergisi'nde eserlerini sergiledi. 81 eserin yer aldığı sergiye Karabağlar Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Desteğe her zaman hazırız

Eserlerin satışından elde edilecek gelirin bir bölümünün imkanı olmayan öğrencilere burs olacağını belirten Dernek Başkanı Nevim Yürümez, ilk defa bir sergi açtıklarını ifade ederek bu imkanı kendilerine veren Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti. Sergilenen eserlerde geçmişten günümüze bir çok ünlü ressamın yaratıcılığının gözlemlendiğini belirten Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler ise, belediye olarak böyle güzel ve faydalı sergilere her zaman destek vereceklerini ifade etti.

Karabağlar Belediyesi

25 Mayıs'a kadar açık kalacak

Açılış konuşmalarının ardından başkan yardımcıları ve meclis üyeleri sergilenen eserleri tek tek gezerek, eser sahiplerinden bilgi aldılar. Sosyal yardım projesi olarak dikkat çeken karma sergi, 25 Mayıs tarihine kadar 1. kattaki Karabağlar Belediyesi Sergi Salonu'nda açık kalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.