Karabağlar Belediyesi'nden Kadınlara Spor Fırsatı

Karabağlar Belediyesi'nden Kadınlara Spor Fırsatı

Kadınlar yaza bu programlarla fit giriyor.

Her yaştan kadın Karabağlar Belediyesi Spor müdürlüğü tarafından açılan spor tesislerinde spor yapma fırsatı buluyor. Gürcan Ulucan Spor Merkezi, İhsan Alyanak Spor Salonu, Devrim Spor Merkezi, Uğur Mumcu Spor Merkezi, Karabağlar Spor Merkezi, Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu ve Basın Sitesi Tenis Kortu’nda toplam bin 150 kadın kursiyer bu kurslardan yararlanıyor.

0c1fbaa0-1635-49f6-a26d-42f8d4a8fa98

TÜM HAFTA KURS VAR

Haftanın üç günü pilates, aerobik, iki gün zumba, tenis, bir gün de halk oyunları ve ritm kurslarından yararlanan kadınlar spor yaparak hem form tutuyor hem de yaz günleri yaklaşırken zayıf ve formda kalmak için kurslara tam katılım sağlıyorlar.

KARABAĞLAR'DA SPOR OKULLARINA BÜYÜK İLGİ VAR

Karabağlar Belediyesi'nde kadınlara yönelik spor kurslarının yanı sıra 4-18 yaş arasında gençlere yönelik basketbol, voleybol, futbol, jimnastik, bocce, taekwondo, karate, halk oyunları, halk oyunları ritm ve tenis kursları da devam ediyor. Yetkililer ayrıca erkek yetişkinlere yönelik halk oyunları, ritm ve tenis kursları ile engellilere yönelik(otizm grubu) hareket eğitimi kurslarına da hafta içi ve hafta sonu dahil toplam iki bin 910 kursiyerin devam ettiğini ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.