Karabağlar Birlikte Başaracağız Birlikte Yaşayacağız!

Karabağlar Birlikte Başaracağız Birlikte Yaşayacağız!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar ’da yaşayan vatandaşları son günlerde sayısı hızlı artan korona virüsü salgınıyla ilgili uyardı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, “İzmir’in en riskli bölgesindeyiz. İki salgın hastanesi ilçemizde. Herkesten daha çok hareketlerimize ve kurallara dikkat etmeliyiz. Bu salgını yenmeyi birlikte başaracağız, bu ilçede birlikte yaşayacağız”  dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra korona salgını virüsü salgınıyla ilgili alınan tedbir ve kısıtlama kararlarını açıklamasından sonra Türkiye’de çok denetimli günler başladı. Okulların yıl sonuna kadar online eğitim yapması, kahvehanelerin kapatılması, restoran ve kafelerde paket servisleri ve öne önemlisi de hafta sonu sabah 10 ile akşam 8 saatleri dışında sokağa çıkma yasağı uygulamasını başlaması bu denetimlerin en önemli olanlarıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,  bu tedbirlerin, salgının yayılma hızının artmasına bağlı olarak daha da genişleyebileceğinin uyarısını da bilim kurulundan gelen öneriler üzerine söyledi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, akşam saatlerinde ilçesinde yaptığı yürütme kurulu toplantısından sonra yaptığı açıklamada, ilçe olarak İzmir’in virüs salgını açısından en riskli ilçesi durumunda olduklarını, çünkü iki büyük salgın hastanesinin ilçelerinde bulunduğuna dikkat çekip vatandaşları uyardı. Başkan Doğruca, “Herkesin salgın riski var ama Karabağlar ‘da yaşayan vatandaşların bu riski daha çok. Bu nedenle hemşerilerimizden kurallara ve kısıtlamalar sıkı sıkıya uymalarını bekliyoruz. Kurallara ve kısıtlamalara uyarak salgını birlikte yeneceğiz, Karabağlar ‘da birlikte yaşayacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.