KARABAĞLAR MEYDANINA KAVUŞUYOR!

KARABAĞLAR MEYDANINA KAVUŞUYOR!

İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar meydanına kavuşuyor. Karabağlar Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, ilçe merkezine 1.395 KM uzaklıkta meydan yapılmasına karar verdi, ödenek ayırdı.

Karabağlar Belediyesi yeni yıla girer girmez ilk meclis toplantısını önceki gün yaptı. Yoğun geçen meclis toplantısında yeni kararlar alındı. Bu kararlardan birisi de meydan yapılması kararı. Karabağlar’ın ilçe olmasından sonra bir türlü yapamadığı, yapımıyla ilgili proje ortaya atamadığı meydan konusu meclisin önceki gün oturumunda gündem maddesi olarak meclis üyelerinin önüne geldi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meydan yapılması konusunda meclis üyelerine gündeme dair konuşma yaparak ayrıca bilgilendirme verdi. İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar, meydanına kavuşacak. Karabağlar AK Parti Meclis Üyeleri, meydan yapılmasına itiraz ettiler. AK Partililer, ödenek ayrılarak yapılacak meydanın İzmir’e, Karabağlar’a 1.395 km uzaklıktaki Erzincan’ın 2 bin nüfuslu Mollaköy Beldesinde yapılmasına itiraz ettiler.

basliksiz-2.jpg

AK Partili Meclis Üyeleri, Karabağlar gibi 41 ilden daha fazla nüfusu ve geliri olan bir ilçenin kendi vatandaşların faydalandığı, ihtiyacı olan bir meydanının olmadığı ortamda, başka köy ve ilçelerde meydan yapılması işine girmesinin içler acısı bir durum olduğunu belirttiler.

Karabağlar Belediyesi tarafından, Erzincan’ın Mollaköy Beldesine meydan yapılması için KDV hariç 230 Bin TL para gönderilmesi Karabağlar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyelerinin kabul oyuyla, oy çokluğuyla geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.