Karabağlar Toz Duman

Karabağlar Toz Duman

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde oturan vatandaşların, ne yangın, ne yağmur, ne de ekmek derdi var. Mahalle sakinleri tozdan şikâyetçi.

Medya Ege- İzmir’in Karabağlar İlçesi’nin Devrim Mahallesi’nde oturanların şikâyeti, akıllara durgunluk verecek hizmet eksikliğini ortaya çıkardı. Devrim Mahallesinde yaşayanlar, klasikleşen, yol, kaldırım, yangın, yağmur veya ekmek derdinden dolayı şikâyetçi değiller. Onlar tozdan şikâyetçi.

11111.jpg

Belediyenin istimlak edip, yol çalışmasına kattığı ama asfalt yapmadığı yoldan çıkan tozlar, mahalle sakinlerini ve esnafı canından bezdirdi. Her zaman araçların geçtiği, zaman zaman da rüzgârın etkisiyle toprak alandan, çöl tozu gibi kalkan rüzgâr, insanları nefes alamaz, iş yapamaz hale getirdi.

2222.jpg

Devrim Mahallesi ile Kibar Mahallesi’nin tam da birleştiği yerde olan tozlu rüzgârlarına karşı isyan eden vatandaşlar, mahalle toz duman olduğunda çektikleri videoları ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak, yetkililerden yardım istediler. Her gün değil, her saat, her dakika ellerinde doz bezleriyle kirliliği gidermeye çalıştıklarını belirten vatandaşlar, bazen toz yoğunluğunun artması yüzünden nefes dahi alamadıklarını belirtiler.

Vatandaşlar, belediyenin buraya ne yapacak ise bir an önce yapmasını, yapmayacaksa da buradaki toz rüzgârlarına çözüm bulmasını istediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.