KARABAĞLAR VE CAN DOSTLARI!

KARABAĞLAR VE CAN DOSTLARI!

Arif Çayan yazdı

Havyan severler, sosyal medya hesaplarından can dostlarımızın Karabağlar’da yaşadığı sorunu dile getiren paylaşımlarda bulunmuşlar.

Korona virüsü salgını nedeniyle insan açısından yapması gereken birçok görevi aksatmayı beceren Karabağlar Belediyesi,  şimdi de can dostlarımız için virüsü bahane ederek hiçbir şey yapamaz hale gelmiş.

Hayvan severler, her yıl yapılması gereken kısırlaştırma çalışmalarının yapılmadığına dikkat çekerek, bunun çok sayıda hayvanın doğumu, aç kalması veya türlü felaketlerle karşı karşı kalması olduğunu belirtiyorlar.

Hatta bir hayvan sever, Karabağlar Belediyesi’nden umudunu iyice yitirmiş, kısırlaştırması gereken hayvanları toplayıp, başka bir belediyeden bu konuda destek aldığını belirtiyor.

whatsapp-image-2020-06-14-at-18.39.04.jpeg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu zaman zaman buradan eleştirmekten yorulduğum doğrudur.

Yaptığı göstermelik işler yerine artık vatandaşın sesinin duyarak belediyecilik yapması gerekiyor.

Belediye Başkanlığı, belediye çalışan idari vs personelle yapılıyor ama belediye başkanlığını size orada çalışanların oyları değil, ilçenizde yaşayan insanların oyları veriyor.

Dolayısıyla önceliğiniz ilçenizde yaşayan vatandaşların istek ve talepleri olmak zorunda.

Yoksa İnönü Caddesi’nden, Fahrettin Altay Mahallesi’nden, çantada keklik olarak gördüğünüz yüksek binalardaki oylar bir gün üzerinize yıkılır. Çünkü onlar insanı sever ama can dostlarını da.

Ne zaman mı, kısırlaştırma yapmayarak çoğalmasına neden olduğunuz ve kontrol edemediğiniz can dostlarımızın yiyecek uğruna insanlara zarar verecek hale gelmesi durumunda.

Korona salgını sürecinde sayılı olarak dışarı çıkıp, vatandaşı dinlediğiniz ve ilçenin sorunlarını gördüğünüz için şu anda yaşanan ve ileride yaşayacağınız sorunu yazmak da doğal olarak yine bize düştü.

Biz yazdık diye ister zahmet edip işinizi yapın, yaptırın, ister zahmet etmeyin virüs var diye evinizden dışarı çıkmayın.

Karar sizin, oylar bizim!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.